Un bărbat din India și-a pierdut soția la pariuri!

Titlul articolului este cât se poate de corect. Bărbatul în cauză nu și-a pierdut soția din cauza pariurilor, ci chiar a folosit-o ca miză, pe cât de ciudat ar putea suna acest lucru! Este vorba de un indian pe numele de Ravinder Singh.

india-premier-league.jpg

Acesta a plasat inițial mai multe pariuri pe meciuri din IPL (Indian Premier League), dar a ajuns să își piardă toți banii. Site-ul india.com ne anunță că bărbatul a recurs la un gest extrem, el folosind pe post de miză chiar pe soția sa Jasmeet Kaur. Pariul se pare că nu a fost pus la o agenție (nu știu unde în lume ar fi fost acceptat un astfel de pariu), ci a fost pus direct cu alți pariori. Aceștia au început să o hărțuiască pe Jasmeet Kaur imediat după ce au ”câștigat-o”, dar cu ajutorul unor activiști sociali ea a reușit eventual să scape și să apeleze la ajutorul poliției.

Ravinder și Kaur erau căsătoriți de cinci ani, dar încă din prima zi de căsătorie bărbatul i-a cerut soției să îi cedeze toate bijuteriile și obiectele de valoare pentru a avea ce să parieze! Între timp el a pierdut și toate lucrurile de valoare din casă, și era gata să își piardă și casa, pe care momentan încă o deține.

Vezi cea mai bună casă de pariuri online pentru pariuri LIVE 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi