Un bărbat a pierdut două case și un restaurant la pariuri pe Campionatul European, iar acum muncește pe mărunțiș!

Campionatul European de Fotbal este o competiție foarte populară nu doar în Europa, ci la nivel mondial, atât în rândul celor care iubesc ”sportul rege”, cât și în rândul pariorilor. Nu sunt puțini cei care mizează pe acest turneu sume mari de bani pe care în mod normal nu își permit să le piardă, iar aceste pariuri ajung să îi coste munca de o viață. Site-ul de știri Bangkok Post ne povestește de o astfel de întâmplare a unui bărbat din Vietnam.

local.jpg

Nguyen The Hoang este un vietnamez de 58 de ani care în 2012 o ducea destul de bine. Acesta deținea două case, dar și un restaurant de pe urma căruia își câștiga existența de zi cu zi. Însă dependența față de pariuri sportive l-a costat enorm. El a pierdut sume importante de bani pe meciurile de la Euro 2012, iar din dorința de a îi recupera a vândut o casă. A pierdut acea casă, a ajuns eventual să vândă și cealaltă locuință, dar și restaurantul. Însă seria proastă de rezultate a continuat el rămânând falit, fără afacere și fără un loc unde să stea cu familia sa. Pierderile totale au fost undeva în jurul sumei de 500,000$.

Nguyen și soția sa nu au avut de ales, și au trebuit să își găsească un loc de muncă. Ei s-au angajat la un local, unde lucrează și în ziua de astăzi și unde câștigă doar 10$ pe zi. În ciuda faptului că pariurile sportive i-au ruinat viața, bărbatul de 58 de ani nu a renunțat la viciul său, chiar dacă acum mizele sunt mult mai modice. Acesta a recunoscut că a pariat 20$ pe victoria Angliei cu Țara Galilor, dublându-și investiția. 

Cum am mai spus de nenumărate ori, dependența de pariuri sportive și jocuri de noroc trebuie tratată la timp pentru că nu sunt puține cazurile celor care ajung să piardă munca de o viață în doar câteva zile, sau chiar în câteva minute.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi