Un australian a câştigat 2,7 milioane de dolari la poker cu doar 10 dolari investiţi!

 

În Australia se spune că trebuie să cheltui bani, ca să faci alţi bani. Un bărbat din Perth a ridicat această expresie la alt nivel cu ultima sa reuşită încredibilă la pariuri. A mizat 10 dolari pe o "mână" la poker şi a câştigat 2,7 milioane!!! 

Australienii de la PerthNow Sunday Times scriu că bărbatul în vârstă de 45 de ani, tatăl a doi copii, tocmai luase o pauză de la ruletă, unde pierduse. Şi-a zis că n-ar fi rău să încerce şi altceva, şi a dat lovitura. După șase "mâini" i-a intrat o Quintă Royală - cea care i-a adus jack-pot-ul de 2,7 milioane de dolari! A povestit după că ar fi vrut să parieze 15 dolari, caz în care ar fi câştigat milioane bune în plus.

M-am dus cu jetoanele la casier şi acesta m-a întrebat: "Vreţi bani cash sau doriţi un cec?", moment în care m-am uitat la el şi am spus "Cred că ar fi trebuit să vin cu o geantă mai mare...",

---a povestit norocosul Nigel Williams

Întrebat ce va face cu atâţia bani, bărbatul i-a lăsat mască pe toţi cu răspunsul său. "Aş vrea să mă pensionez!", a replicat Williams, care a declarat că va pune banii la bancă.

Am cel mai bun loc posibil de muncă din Australia. Ceea ce voi face este o semi-pensionare... În loc de şapte zile pe săptămână voi lucra doar cinci. Nu am de gând să fac nimic până în martie anul viitor, atunci când mi-am programat primul concediu,

---a mai spus Williams

Bărbatul, care a recunoscut că nu este un jucător profesionist de poker, îşi câştigă existenţa ca director al unei companii care administrează mai multe terenuri de golf în Australia. A spus că acum va avea timp să meargă şi la concursuri, nu doar să supervizeze activitatea din biroul său.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A ÎŢI TESTA ABILITĂŢILE LA MASA DE JOC!

 

Foto: dailymail.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi