Un antrenor-vrăjitor în locul lui Contra! Varianta lui Negoiță e magică

Ionuț Negoiță nici nu mai vrea să îl vadă pe Cosmin Contra în fața ochilor după ce a auzit cea mai nesimțită pretenție a acestuia. Așa cum am aflat de pe gsp.ro, tehnicianul vrea să fie lăsat să plece imediat ce are o ofertă de la un club din străinătate.

Inițial, am crezut că este o invenție a sursei amintite, pentru a avea exclusivitate, însă informația a fost confirmată de patronul „câinilor”: „Nu e fonfleu, chiar am crezut că leșin când am aflat de la Dănciulescu ce vrea Contra. Cum adică? Se poate să avem 2-1 în minutul 60 cu Concordia Chiajna și el să primescă un SMS cu o ofertă de la Bayern Munchen. Ar însemna să se ridice de pe banca tehnică și să plece, fără nicio explicație. Jucătorii ar fi devastați psihic și putem pierde 3 puncte importante”. 

Negoiță se consideră trădat de Contra, după ce i-a dat posibilitatea să se afirme aducându-l antrenor când Dinamo avea șanse micuțe să mai prindă play-off-ul. N-o să vă vină să credeți, dar cel mai mare favorit să vină pe banca tehnică a „câinilor” este magicianul Ionuț Chirilă. Nimeni nu a putut explica alegerea, cu excepția unui psiholog care locuiește vizavi de Spitalul Floreasca.

„Ionuț Negoiță a citit ce a povestit Ferfelea, că Ionuț Chirilă purta ghiul la antrenamentele lui FCM Tg. Mureș. În subconștientul său, s-a făcut imediat legătura cu acel serial cehoslovac pentru copii văzut în copilărie, cu Arabela și Rumburak, în care vrăjitorul Rumburak rotea din inelul fermecat și îndeplinea dorințele. Pentru Negoiță, Chirilă este Rumburak, care poate roti din ghiul și transforma, de exemplu, un aut în penalty sau un ofsaid în cartonaș roșu pentru adversar”, ne-a luminat Emilian W. Gabor.

În altă ordine de idei, atleții de la CS Dinamo s-au alăturat campaniei suporterilor dinamoviști și, la următoarele competiții, vor ieși de la vestiare purtând un banner pe care va scrie „Vrem stadion fără pistă!”.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi