Un angajat KFC a câștigat 7,2 milioane de dolari la ”păcănele” online!

Conform calvinayre.com, Rawiri Pou, un nou-zeelandez de 27 de ani care lucra la KFC, a dat lovitura vieții pe data de 17 iunie atunci când a câștigat marele jackpot de 7,2 milioane de dolari în jocul de casino online Mega Moolah. În poza de mai jos apare suma de 10,144,395.82$ pentru că acolo este vorba de dolari din Noua Zeelandă. 

castigator.jpg

Cu doar câteva zile înainte acesta câștigase 1,500$ în cadrul aceluiași joc, dar în loc să pună banii deoparte a preferat să îi folosească în continuare la ”păcănele”. De obicei persoanele care optează pentru o astfel de strategie ajung să piardă tot ce au câștigat anterior, dar Pou a fost se pare o excepție.

În ciuda câștigului imens pe care se pare că îl va primi integral în zilele următoare, Pou a decis să nu renunțe la slujba de la KFC. Dar ca părere personală cred că săracul încă nu realizează ce i s-a întâmplat; probabil că după ce se va obișnui cu ideea că are destui bani să îi ajungă fără probleme restul vieții își va mai schimba părerea în legătură cu job-ul său. Pe de altă parte acesta nu a ezitat să fie un pic ironic la adresa părinților săi care întotdeauna îl certau că aruncă banii de pomană la ”păcănele”. 

Deși acest câștig este fără îndoială foarte consistent, el nu reprezintă un record, nici pe departe. Nu a trecut nici măcar un an de când o persoană din Marea Britanie a reușit să pună mâna pe un câștig de 17.9 milioane de euro în cadrul aceluiași joc Mega Moolah. Acest slot video este accesibil inclusiv din România de pe site-urile netbet.ro, unibet.ro și winmasters.com, iar jackpot-ul este unul cumulat, deci este identic indiferent de cazinoul online la care te joci. Asta înseamnă că oricine poate câștiga marele premiu, chiar și un român, deși până acum nu a fost cazul de așa ceva. Oricum pe lângă marele premiu care se acordă destul de greu sunt oferite alte trei jackpoturi mai mici ce pot fi câștigate oricând.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!