Un american s-a trezit mai bogat cu 7 milioane de dolari după o operaţie

Un bărbat din New York a descoperit că a câştigat nu mai puţin de şapte milioane de dolari l-a scurt timp după ce şi-a revenit dintr-o operaţie de hernie. Acesta primise lozul de la tatăl său cu ceva timp în urmă şi-l ascunsese într-o carte.

winner-432897.jpg

"Am răzuit lozul şi cum am văzut suma câştigată nu mi-a venit să cred, am fost de-a dreptul şocat. Veneam după o intervenţie chirurgicală şi n-am putut sări de bucurie, dar în mintea mea săream în sus şi în jos", a declarat americanul.

Persoana în vârstă de 46 de ani, Joseph Amorese pe numele său, şi-a sunat imediat soţia despre care spune că o lungă perioadă de timp n-a spus nimic de uimire.

Oficialii loteriei i-au înmânat lui Amorese un cec la magazinul din New York de unde a fost achiziţionat biletul.

Noul milionar în dolari a anunţat că el şi soţia sa intenţionează să-şi păstreze locul actual de muncă, deşi este mai bogat cu şapte milioane de dolari. Tu cum ai proceda dacă ai câştiga un astfel de premiu?

Şapte milioane de dolari nu, dar 100.000 de euro poţi câştiga şi tu dacă intri aici, îţi deschizi un cont nou şi cumperi lozuri răzuibile care au valori începând de la numai 2 RON.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi