Un american s-a dus la cazino însoțit de un piton de 4 metri, și a lăsat geamul la mașină deschis!

Să facem un exercițiu de imaginație. Te duci seara să te joci la cazino, iar spre dimineață când vrei să pleci acasă, observi că pe mașina parcată lângă a ta se află un șarpe de 4 metri. Ce faci în această situație? Știu, vei zice că este o poveste cu bătaie lungă și complet improbabilă.

Așa zicea și Kristi Freema, o doamnă din SUA care sâmbătă noapte a ieșit cu prietenii ei din ”Oaklawn Racing and Gaming Casino ” și a observat că pe un camion parcat lângă mașina ei se afla un piton imens. Deși primul instinct era acela de a o lua la fugă, femeia a rămas calmă și chiar a făcut o poză. Apoi a chemat un paznic al cazinoului, dar acesta și-a dat seama rapid că este depășit de situație și că singurul lucru pe care îl poate face este să cheme întăriri.

Între timp Kristi Freema nu a mai așteptat ca problema să fie rezolvată. Ea și prietenele sale au urcat repede în mașină și au plecat imediat de acolo. Dar partea interesantă abia urmează. Probabil te întrebi cum a ajuns un piton de 4 metri lângă o sală de jocuri. Conform cbs19.tv, autoritățile au descoperit rapid că de fapt șarpele avea un proprietar care îi folosea pentru ”programe educative”. Bărbatul a avut ideea genială de a lua șarpele la o plimbare cu mașina și de a merge la cazino pentru a băga o sesiune rapidă de păcănele. Și nu doar că a făcut asta, dar a lăsat și geamul deschis pentru ca pitonul Ginger să poată respira aer proaspăt. Tare nu?

sarpe.png

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!