Un american a câştigat milioane la loto, apoi s-a însurat. Habar n-a avut că soţia e nepoata lui!

Mulţi dintre cei care au câştigat sume imense la loterie au ajuns, mai devreme sau mai târziu, să trăiască de pe o zi pe alta. O spune şi un recent studiu făcut de americani, care scriu că "Blestemul câştigurilor la loto" a lovit de multe ori. Fie că a fost vorba de oameni în toată firea sau abia ajunşi la maturitate, "blestemul" a existat într-o formă sau alta - au pierdut maşinile scumpe şi casele de lux pe care şi le-au cumpărat sau au cheltuit banii pe distracţii sau pe droguri. 

"Blestemul loteriei" a lovit ultima dată în Statele Unite într-un mod cu totul şi cu totul neobişnuit. Mărturie stă povestea incredibilă a unui bărbat din Florida, în vârstă de 68 de ani, care s-a trezit milionar peste noapte după ce a jucat un bilet de 5 dolari la loto. Coincidenţă sau nu, tocmai urma să se căsătorească, pentru a treia oară. A făcut o nuntă ca-n poveşti cu aleasa inimii lui, o femeie în vârstă de 24 de ani.

După trei luni, a fost la un pas de infarct - răsfoind printr-un album de familie, şi-a dat seama că femeia cu care s-a căsătorit este chiar...nepoata lui!! Bărbatul şi-a recunoscut fiul într-o poză, iar "soţia" pe tatăl ei...Pensionarul milionar renunţase la drepturile părinteşti asupra copiilor lui cu mulţi ani în urmă, atunci când a divorţat de cea de-a doua nevastă.

Informația incredibilă a fost preluată imediat de marile ziare de peste Ocean, care au făcut rând pentru un interviu cu bărbatul. Omul a acceptat, dar a pus o condiţie - ca numele lui să nu fie făcut public. 

A fost ca un sentiment de deja-vu pentru mine. Dar în tot acest timp nu mi-am putut da seama niciun moment de ce ea părea atât de familiară,

---a declarat bărbatul, sub protecţia anonimatului 

Toată lumea s-a aşteptat ca cei doi să meargă la tribunal şi să ceară divorţul. Nu a fost aşa, pentru că omul nu vrea să mai audă de tribunal nici în ruptul capului. În plus, a declarat că nu a fost nicicând mai fericit ca acum. "O iubesc enorm pe soţia mea!", a spus bărbatul. Iubirea e reciprocă, pentru că nici "soţia" nu vrea să audă de divorţ. Nepoata a declarat că se simte minunat lângă unchiul ei, care o face fericită în fiecare zi. 

Fiecare cuplu este diferit și special în felul lui. Legătura dintre noi este atât de puternică, încât nici măcar această situaţie nu este suficientă pentru a ne face să renunţăm unul la celălalt!  Vecinii ne privesc într-un mod ciudat atunci când ieşim pe stradă, cu toate că nu le-am spus nicio

---a mai spus pensionarul-milionar

"Blestemul loteriei poate lovi oricând, pe oricine! Data viitoare când cumpăraţi un bilet la loto, amintiţi-vă că puteţi avea o mare surpriză, care v-ar putea încurca viitorul!", încheie cei de la Florida Sun Post. 

 

Click aici și pariază online de pe mobil, tabletă sau PC, ai cel mai bun bonus la pariuri.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi