Un alt bookmaker "închide uşa" românilor!

Astăzi am fost anunţaţi că o nouă casă de pariuri online a decis să nu mai accepte jucători români, fie ei noi sau deja existenţi. În cazul în care aveţi cont deschis la ea şi bani în cont atunci puteţi să vă logaţi şi să solicitaţi o retragere.

Iată mail-ul primit astăzi de la casa de pariuri:

william-hill-retragere.JPG

Agenţia la care facem referire este William Hill şi decizia este una oarecum surprinzătoare dacă ne gândim că destul de recent (la mijlocul lunii aprilie) implementase şi un chat în limba română. Această retragere ar putea avea la bază faptul că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 92/2014 a fost semnată recent de către Preşedintele României şi va apărea în Monitorul Oficial în câteva zile. Astfel site-urile de gambling online vor avea la dispoziţie trei luni să aplice pentru licenţă.

Din informaţiile noastre este posibil ca şi alţi bookmakeri să se retragă de pe piaţă în următoarea perioadă. Ţineţi însă cont că atunci când o casă anunţă că se retrage îşi va lăsa clienţii să scoată banii din cont. Aşa că puteţi juca în siguranţă la agenţiile care acceptă români pentru că nu riscaţi să rămâneţi fără bani.

PariuriX vă recomandă să pariaţi online la această casă de pariuri, bookmaker care va aplica pentru licenţă.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii