Un agent imobiliar a investit banii clienților la ... curse de cai!

Un fost agent imobiliar a fost condamnat la 6 ani de închisoare după ce procurorii au reușit să dovedească faptul că acesta a furat suma de 1,6 milioane de dolari de la clienții săi, bani pe care i-a jucat la curse de cai!

James Robert Lyons este un bărbat de 38 de ani din Brisbane care lucra ca agent imobiliar. Între 2011 și 2013 acesta a promis clienților săi că le va investi banii într-un fond de încredere, dar de fapt el transfera banii în contul său personal. Acesta lua banii și îi paria pe curse de cai, însă nu prea se pricepea foarte bine, motiv pentru care a pierdut nu mai puțin de 1,6 milioane de dolari în acei doi ani!

james-lyons.jpg

Poză preluată de pe couriermail.com.au

În final autoritățile au aflat de isprava bărbatului, dar abia de curând s-a dat o decizie în cazul său: șase ani de închisoare cu posibilitatea de a fi eliberat condiționat după doar doi ani. Totuși, pentru a scăpa de închisoare așa repede el ar trebui să restituie victimelor suma furată, ceea ce pare foarte puțin probabil în acest moment. James nu are de unde să facă rost de atâția bani; să zică mersi dacă își mai găsește un loc de muncă după ce își ispășește pedeapsa.

Judecătorul a spus că nu i-a dat o pedeapsă mai dură pentru că James se confruntă cu o problemă psihică, și pentru că acesta a acceptat să apeleze la ajutor profesionist pentru a combate dependența față de pariuri sportive. Da să vedem și ce a declarat Dl. Graham, una din victimele agentului imobiliar după decizia instanței de judecată:

Am investit 275,000$ într-un plan de pensionare, iar acum m-am trezit că mi-am pierdut toți banii. Nu mai am nici o speranță că i-aș putea recupera. Sunt un om bătrân, lipsa acestor bani îmi va afecta mult viața. James ne-a păcălit, a spus că banii noștri vor fi în siguranță dacă avem încredere în el, iar acum am rămas fără nimic. 
-  Dl. Graham pentru abc.net.au

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi