Cum se joaca Umtali ?

Aceasta varianta neobisnuita de remi se spune ca este populara in aventurile de pe tren ale celor din Colonia Rhodesia. Umtali reprezinta numele unei piete din statia de tren Salisbury-Beira.

remi.png

Acest joc este jucat de doi jucatori cu un pachet standard de carti unde asii (A) sunt folositi ca si carti mici. Dealerul este stabilit la inceputul jocului. Apoi, cel care castiga mana va fi si dealer. In cazul in care va fi egalitate, acelasi jucator care a impartit in acea mana va imparti si in viitoarea. Cartile sunt distribuite alternativ. Initial, un jucator primeste 10 carti, iar celalalt primeste 11. Cartile ramase formeaza un nou pachet ce va fi asezat in mijlocul tablei de joc.

Jucatorul ce are 11 carti va incepe primul. Dupa ce termina cartile ce il ajuta sa realizeze combinatii, el va incepe sa traga carti din pachetul aflat in mijlocul tablei.

Scopul acestui joc este de a scapa de toate cartile din mana transferandu-le pe tabla de joc. Combinatiile posibile din acest joc sunt urmatoarele: Secventele (3 sau mai multe carti consecutive ce apartin de aceeasi suita), Grupele (3 sau 4 carti ce au aceeasi cifra) si combinatia facuta de un K si o Q apartinand de aceeasi suita.

Va recomandam sa jucati rummy pe acest site de remi online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi