Umilință istorică! Germania - eliminată din grupe după o nouă rușine, 0-2 cu Coreea de Sud! (VIDEO)

Germania avea nevoie de o victorie pentru a pune mâna pe biletele pentru optimi. Campionii mondiali au stat, însă, foarte liniștiți în primele 45 de minute, în care au preferat să atace doar atunci când au fost convinși că ar putea ieși ceva. De partea cealaltă, sud-coreenii s-au îndreptat, plini de curaj, spre poarta lui Manuel Neuer - la un pas să gafeze după un șut din lovitură liberă al lui Woo-Young Jung (foto: fifa.com)

Jucătorul lui Tottenham, Heung-Min Son a ratat și el o ocazie importantă pentru asiatici, în vreme ce nemții nu au avut nicio mare ocazie în fața porții adverse. Aceasta a venit, însă, la puțin timp după pauză la o fază la care Goretzka l-a întins precum un arc pe portarul coreean după o execuție cu capul din câțiva metri. 

La numai câteva minute distanță, jucătorii lui Joachim Low au trecut din nou pe lângă deschiderea scorului - găsit excelent în careu cu o pasă de Ozil, Timo Werner (foto: fifa.com) a trimis pe lângă dintr-o situație ideală. Hummels a pus capăt șirului de ratări ale nemților pe final, la o fază la care mingea l-a lovit în umăr la câțiva metri de poarta coreenilor. 

Sud-coreenii au crezut până în ultimul minut în șansa lor și le-au dat lovitura de grație germanilor în prelungiri - atunci când au marcat de două ori!!! Astfel că Germania a terminat pe ultimul loc în grupă! 

Campioana mondială en-titre a plecat acasă și, în același timp, fotbaliștii lui Low s-au umplut de rușine - este pentru prima oară în istoria modernă când ei sunt eliminați la un turneu final mondial încă din faza grupelor! (foto: fifa.com). S-a mai întâmplat asta în 1934, dar atunci competiția se desfășura cu torul alta - nemții ieșind atunci din competiție după ”turul 1” (cu Elveția la penalty-uri). 

Sud-coreenii și-au luat și ei adio de la turneul final din Rusia, dar măcar au făcut-o cu fruntea sus  la capătul unui meci în care au scris istorie. Cel mai probabil, Joachim Low își va anunța demisia de la națională. 

Vezi AICI umilința istorică a Germaniei în fața Coreei de Sud. 

Clasament final Grupa F 

Sărbătoare mare în Suedia după 3-0 cu Mexic! 

Cu trei puncte după primele două partide, suedezii aveau nevoie de victorie în meciul cu Mexic pentru a ieși din grupe. După ce au eliminat Olanda și Italia în preliminarii, la turneul final din Rusia suedezii au mai făcut o ispravă. Ca să fie siguri că stau liniștiți pe final de meci, nordicii au făcut 2-0 până în minutul 62 -  Augustinsson, în minutul 50, și Granqvist ultimul dintr-un penalty decis de reluările video (/ foto: fifa.com).  

Și, ca spectacolul să fie unul total, mexicanii și-au dat și un autogol până la finalul meciului - Alvarez a greșit poarta și a declanșat nebunia printre fanii Suediei. Nordicii au mers în optimi de pe primul loc din Grupa F și așteaptă să vadă cu cine se vor bate pentru sferturi.

Datorită cadoului făcut de sud-coreeni, mexicanii merg și ei mai departe. Pentru biletul care duce în sferturi, cele două naționale se vor confrunta cu una dintre cele două echipe care vor termina pe primele două locuri în Grupa Braziliei. 

Vezi AICI cum s-au marcat golurile în meciul dintre Mexic și Suedia. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi