UEFA tocmai a exclus din cupele europene o echipă campioană care ar fi aranjat mai multe meciuri pentru pariuri sportive!

De curând am avut în fotbalul românesc cazul Gloriei Buzău, acolo unde 11 jucători și 3 antrenori au fost suspendați și amendați pentru trucarea mai multor meciuri, unele de pregătire, altele din liga secundă. Un caz similar tocmai s-a petrecut și în Albania, doar că acolo nu mai este vorba de o formație din al doilea eșalon valoric, ci chiar de campioana țării!

Cei de la DigiSport ne anunță că FK Skenderbeu, campioana Albaniei, a fost suspendată de către UEFA pentru 1 an de zile din cupele europene pentru trucarea unor meciuri din campionatul propriu. Momentan nu se știu prea multe detalii, ci doar că la baza deciziei UEFA stau informații primite de la mai multe agenții de pariuri și de la diferiți suporteri, dar și informații culese din articole din presa albaneză care sugerau că la anumite partide au avut loc lucruri suspecte și necurate. 

skenderbreu.jpg

Pentru FK Skenderbeu aceasta este o lovitură grea în condițiile în care vorbim de campioana ultimelor șase sezoane. Ea a reușit anul trecut o performanță remarcabilă pentru o formație albaneză: calificarea în grupele Europa League. Aceasta chiar a învins acasă cu 3:0 pe Sporting Lisabona, rezultat care este fără îndoială cel mai răsunător din istoria clubului.

Imediat după anunțarea deciziei UEFA, oficialii clubului albanez au dat un comunicat de presă în care au precizat că s-a făcut o nedreptate și că intenționează să conteste decizia la TAS, motiv pentru care au angajat de urgență mai mulți avocați pentru a îi ajuta. Dacă decizia de a suspenda echipa din cupele europene pentru un an nu va fi revocată, atunci vicecampioana Partizani Tirana va reprezenta Albania în preliminariile Ligii Campionilor, sezonul 2016 / 2017.

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi