UEFA a intrat în Arenă: a oprit vânzarea biletelor pentru România-Muntenegru, de pe "Cluj Arena"!

Mai sunt doar câteva zile până la debutul naţionalei în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, iar meciul cu Muntenegru încă nu se ştie unde va avea loc. Mai mult, Federaţia Română de Fotbal a sistat vânzarea biletelor pentru partida din 4 septembrie. Totul s-a întâmplat în urma inspecţiei unei comisii UEFA venită special să analizeze condiţiile de joc. Anunţul a fost postat pe site-ul FRF. Cel mai probabil, meciul cu Muntenegru va fi mutat pe un alt stadion. 

 

COMUNICATUL FEDERAŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL: 

În urma inspecției UEFA începută ieri, 23 august 2016, la Cluj Arena, având ca subiect condițiile de disputare ale partidei România-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate și trimis către forul continental.

Până la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federației Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vânzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016.

Suporterii care au achiziționat deja bilete pentru acest meci, precum și toți ceilalți suporteri ai echipei naționale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informații cu privire la concluziile UEFA și opțiunile derivate din acestea prin care vor putea susține “tricolorii” în drumul spre Mondial.

Conform gsp.ro, decizia a fost luată pentru a nu se vinde mai mult de 15.000 de bilete, mai exact capacitatea Stadionului "Doctor Constantin Rădulescu" din Cluj. Meciul ar putea fi mutat acolo în cazul în care gazonul de pe "Cluj Arena" nu va fi refăcut la timp. "Cluj Arena este un stadion care face față cerințelor UEFA!", a asigurat administratorul stadionului, Radu Raţiu, într-un interviu acordat celor de la actualdecluj.ro.

S-au făcut o serie de teste pe gazon, s-a verificat densitatea ierbii, modul în care alunecă mingea, stabilitatea crampoanelor și alte lucruri de genul acesta. Rezultatul acestor indicatori este pozitiv, însă, în ce privește densitatea ierbii, mai trebuie să așteptăm câteva zile, pentru că aceasta nu a crescut suficient. Dar mai aveam timp până săptămâna viitoare și nu cred că vom întîmpina probleme. Oricum, un răspuns final privind calitatea gazonului îl vom obține oficial de la comisia UEFA, sper, până mâine,

---a spus Radu Rațiu

De la inaugurarea stadionului, în octombrie 2011, și până în prezent, gazonul de pe "Cluj Arena" nu a fost niciodată schimbat, deși au avut loc nenumărate evenimente și concerte. Chiar la inaugurare, stadionul a găzduit concertul formaţiei Scorpions, în faţa a peste 40 de mii de oameni. 

 

Foto: actualdecluj.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi