Share

Pont : Ucraina - Israel - EuroBasket U20 Masculin - Israelul e o forta la acest turneu

Baschet

Adaugat de: Curry

17 Iul 2017 13:13 343 1
Logo Ucraina
Logo Israel
Ucraina
Israel
VS
16:45 17 Iulie 2017
EuroBasket Divizia A U20 M

Analiză și informații pentru Ucraina v Israel

A trebuit să văd ieri meciul Israelului cu Lituania pentru a mă convinge că acest meci pare a fi unul spectaculos, cu multe puncte. De fapt, ieri a fost doar o confirmare a faptului că ambele echipe sunt excelente din punct de vedere ofensiv, după ce Ucraina a avut la fel, un meci cu puncte multe,tot contra Lituaniei. 

Ce s-a văzut ieri la meciul dintre Lituania şi Israel ? Lituania este în continuare o forţă. Deşi au pierdut cu Israelul, au fost puţin lipsiţi de şansă, pur şi simplu cei din Israel au băgat tot ce se putea. Despre naţională lui Blatt & Co ? Numai de bine. Un joc foarte, foarte curat din punct de vedere ofensiv, la fel că în primul meci cu Letonia. 

Totuşi, spre deosebire de acel meci, acum nu erau favoriţi. Sau, mă rog, pe hârtie nu erau favoriţi. Toate astea până a intrat Tamir Blatt, fiul cunoscutului antreno David Blatt, care, pur şi simplu, fără a exagera, le-a dat cu terenu-n cap lituanienilor. De fapt, asta se vede şi pe cifrele statistice, acolo unde Tamir excelează la ABSOLUT TOT : lider în puncte, recuperări, pase decisive, steal-uri. Mai lipsea să fie primul şi la capace.. :) 

Ucraina are în Zotov un fundaş de viitor, un fundaş care produce. Însă atunci când ai o grupa în care Israelul joacă superb şi Lituania e favorită certă, e foarte, foarte greu să obţii foarte mult. Au carenţe destul de mari în apărare, în special la switch-uri. 

Israelul a fost o adevărată gură de foc din punct de vedere ofensiv până acum la acest turneu.Cu un procentaj fabulos de aproximativ 40 % la 3 puncte, cu aproape 60 % la 2 puncte, reprezentativă statului israelian este o sperietoare dacă vorbim din punct de vedere al defensivelor adverse.

Curry

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici