Tutorial Sportingbet: deschidere și verificare cont, plasare primul pariu și multe altele!

sportingbet-interfata-3.png

Tutorial Sportingbet: deschidere și verificare cont, plasare primul pariu și multe altele! Acest tutorial este destinat începătorilor care vor pentru prima dată să deschidă un cont la o agenție online. În acest articol puteți vedea nenumăratele avantaje oferite de pariurile online în detrimentul celor offline. În cele ce urmează vă vom învăța cum să vă deschideți un cont, cum să efectuați prima depunere, cum să vă verificați contul și cum să plasați primul pariu. 

Am ales ca punct de reper agenția Sportingbet (deschide un cont acum) deoarece este perfectă pentru începători. Atât site-ul cât și serviciul de suport clienți sunt în limba română astfel încât puteți naviga ușor și fără dificultăți. Site-ul este orientativ și ușor de folosit şi veţi găsiți orice căutați din câteva click-uri. Plus că puteți încasa un pachet foarte atractiv de bun venit, pe care vă invit să îl descoperiți urmând acest link: https://pariurix.com/agentii/sportingbet/promotii. Astfel veți avea la dispoziție mai mulți bani să vă jucați. Acum să trecem la subiectul acestui articol:

 

Deschidere cont


Intrați pe ACEST LINK iar în colțul din stânga sus aveți opțiunea "Înregistrare acum". Se va încărca o pagină precum următoarea în care va trebui să completați datele voastre personale.

deschidere-cont-sportingbet.png


Formularul este usor de completat, fiind cerute date precum nume, adresă, data nașterii, număr de telefon sau email. Este obligatoriu să folosiți datele voastre reale deoarece la un moment dat va fi necesar să vă verificați identitatea (despre procesul de verificare vom vorbi mai jos).

Sunt multe persoane care sunt deranjate de faptul că sunt cerute prea multe date. Totuși trebuie să înțelegeți faptul că contul vostru de pariuri sportive este precum un cont bancar deoarece țineți banii în el. Sunt cerute atât de multe date din mai multe motive: pentru ca minorii să nu poată deschide un cont, pentru ca clienții să nu poată avea mai multe conturi pentru a profita de pe urma bonusurilor, pentru a împiedica eventualele spălări de bani etc.

După ce ați terminat de completat acest formular veți primi un mail cu un link pe care trebuie să dați click pentru a vă valida contul. Apoi vă veți putea loga pe cont accesând opțiunea "Conectare" de pe pagina principală.

 

Depunere bani


Acum că aveți un cont și v-ați logat în el puteți trece la partea a doua: efectuarea unui depozit. Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) pune la dispoziție mai multe metode de plată cum ar fi: prin card de credit/debit, transfer bancar, Skrill, Neteller și Paysafecard.

depunere-card.png


Multe persoane își fac probleme că datele lor pot fi expuse dacă folosesc un card. Vă asigurăm că acest risc nu există pentru că agențiile de pariuri online sunt obligate să ofere clienților posibilitatea de a efectua depuneri securizate. Asta înseamnă că nici măcar operatorii Sportingbet nu pot vedea datele complete ale cardului vostru. Dacă totuși nu v-am convins că nu aveți motive să vă fie teamă, atunci puteți atașa cardul unui cont Skrill și atunci chiar nu aveți de ce să vă temeți (Skrill este un portofel electronic considerat de mulți ca fiind cea mai securizată metodă de plată din mediul online).

Indiferent de metoda de plată aleasă, suma minimă pe care o puteți depune este de 40RON și nu se percep comisioane. Trebuie să precizăm totuși faptul că bonusul pentru prima depunere la pariuri sportive nu se acordă pentru depunerile efectuate prin Skrill și Neteller.

Află mai multe despre depuneri și retrageri bani la Sportingbet din recenzia PariuriX.

Activare bonusuri

Bonusul de bun venit la pariuri sportive este creditat automat atunci când efectuați primul depozit. Și bonusul la jocuri de cazino este creditat automat, iar pentru a vedea în ce constă acesta, accesează următorul link: https://pariurix.com/lista-cu-cazinouri-online-ce-ofera-bonus-pentru-prima-depunere.html

 

Verificare identitate

Înainte să puteți solicita o retragere este necesar să vă verificați identitatea. Acest proces se efectuează trimițând un mail la adresa cs@sportingbet.ro. Mail-ul trebuie să conțină userul vostru și o copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere). Poza trimisă poate fi scanată sau fotografiată (n-are importanță), dar trebuie să fie clară. Dacă trimiteți mailul de luni până vineri atunci verificarea are loc de obicei în aceeași zi. Dacă staff-ul va avea nevoie de documente suplimentare veți fi anunțat.

Ai nevoie de detalii suplimentare despre verificarea contului de pariuri? Atunci CLICK AICI!

 

Efectuare retragere

Pentru a efectua o retragere accesați secțiunea "Contul meu" din partea de sus a paginii, iar apoi alegeți opțiunea "Retragere". Veți putea retrage doar prin metoda de plată prin care ați depus, această regulă fiind valabilă la orice casă de pariuri online. Singura excepție este reprezentată de depunerile prin Paysafecard. În acele cazuri veți putea scoate banii doar prin transfer bancar.

Retragerea minimă este de 40RON, ca și în cazul depunerilor. Retragerile efectuate pe portofele electronice (Skrill, Neteller) sunt procesate de obicei în maxim 24 de ore, în timp ce cele pe card în maxim 72 de ore.

 

Recenzie completă Sportingbet: https://pariurix.com/agentii/sportingbet

 

 

Tutorial găsire meciuri

Este foarte ușor să găsiți meciurile pe care le căutați. În meniul din stânga vor fi afișate cele mai importante competiții care sunt în desfășurare în ziua respectivă (indiferent de sport). Pentru a avea acces la întreaga ofertă de la un anumit sport dați click pe sportul respectiv din meniul orizontal de sus. Dacă alegem fotbal se va încărca o pagină precum următoarea:
 

oferta.png

În partea de sus avem o listă cu link-uri către partidele disponibile pentru pariuri live, în funcție de zile. Mai jos găsim competițiile importante (Liga Campionilor, Europa League, Cupa Mondială din 2018 etc). Iar puţin şi mai jos veți găsi o listă completă a tuturor campionatelor pe care se poate paria în zilele următoare. Astfel din doar câteva click-uri găsiți fără probleme competițiile și meciurile dorite.

 

Tutorial plasare primul pariu


Pentru a plasa un pariu single dați click pe opțiunea pe care vreți să pariați. Aceasta se va încărca într-un bilet virtual în partea dreaptă. Aici completați suma dorită și apăsați "Plasare pariu".

 pariu-single.png


Pentru a pune un bilet simplu. selectați toate pariurile dorite, iar apoi din biletul virtual dați click pe tab-ul "Multiple" iar aici completați căsuța din dreptul la "Acumulator".

 bilet-simplu.png


Plasarea unui bilet în sistem poate părea ceva mai complicată la început, dar nu este deloc așa! Dați click pe tab-ul "Sistem" iar aici veți avea mai multe tipuri de pariuri. La un bilet cu 4 meciuri (cum este al nostru) puteți juca următoarele sisteme:
- Dublează (x6): sistem 2/4
- Triplează (x4): sistem 3/4
- Acumulator (x1): sistem 4/4 (bilet simplu)
- Yankee (x11): combinații între cele trei sisteme de mai sus.

Să luăm de exemplu sistemul Dublează (x6). Asta înseamnă că sunt luate combinații de câte două meciuri, deci avem șase combinații posibile (1-2, 1-3, 1-4, 2-3, 2-4, 3-4). Suma completată de noi se înmulțește cu numărul de combinații. Dacă trecem "2", atunci miza noastră totală este de 12RON.

Cu cât avem mai multe meciuri pe bilet, cu atât avem mai multe tipuri diferite de sistem pe care putem juca. De exemplu la un bilet cu șapte meciuri putem juca sistemele: 2/7, 3/7, 4/7, 5/7, 6/7, 7/7 și Super Heinz.

bilet-sistem.png

 

PariuriX te învață cum să plasezi primul pariu la Sportingbet! Află și tu!

 

 Concluzie

După cum puteți vedea este foarte ușor să vă deschideți un cont și să jucați la Sportingbet. Aceasta este o agenție perfectă pentru începători și nu numai, pentru că are o ofertă sportivă bogată, oferă bonusuri și promoții atractive, și puteți să vă încercați norocul și pe alte platforme (pariuri virtuale, jocuri de cazino, poker, lozuri răzuibile, jocuri multiplayer).

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi