Tutorial Sportingbet: cum deschid un cont, cum efectuez un depozit și cum retrag eventualele câștiguri?

site-sb.png

Tutorial Sportingbet: află de la PariuriX.com cum deschizi un cont, cum efectuezi un depozit și cum retragi eventualele câștiguri.

Pariurile online sunt de multă vreme o opțiune mult mai bună decât pariurile offline din foarte multe motive despre care n-are rost să vorbim acum. Mulți pariori încă evită să deschidă un astfel de cont din comoditate (deși pe termen lung este mult mai ușor de pariat de acasă) sau pur și simplu pentru că nu cunosc pașii care trebuie făcuți. Este foarte ușor de deschis un cont de pariuri, așa cum vă vom demonstra în acest tutorial.

Am luat ca punct de reper casa de pariuri pe internet Sportingbet (deschide un cont acum) deoarece aceasta este fără îndoială una din cele mai bune case de pariuri din România și este alegerea perfectă pentru începători fiincă oferă bonusuri atractive pentru prima depunere dar și foarte multe promoții și concursuri de pe urma cărora puteți beneficia zilnic făcând investiții minime.


Deschide un cont acum! Te așteaptă un bonus atractiv pentru prima depunere!

 

Deschiderea unui cont

După ce intrați aici pe site-ul Sportingbet dați click pe opțiunea "Înregistrare acum" din colțul din stânga sus.

inregistrare-sau-conectare.png

Se încarcă un formular pe care trebuie să-l completați utilizând datele voastre personale, precum vă prezentăm mai jos. 

- Titlu: selectaţi una din opţiunile din listă

inregistrare-1.png

- Prenume: scrieţi prenumele vostru exact ca în buletin 

inregistrare-2.png

- Nume de familie: scrieţi numele vostru de familie identic ca în buletin

inregistrare-3.png

- Țara: selectați România

inregistrare-4.png

- Adresa: strada, blocul, apartamentul (puteți trece exact ca în buletin)
inregistrare-5.png

- Localitate/oraș: Orașul în care locuiți în acest moment
inregistrare-6.png

- Codul vostru poștal. Dacă nu îl știți îl puteț afla de pe acest site.
inregistrare-7.png

Data nașterii: ziua, luna și anul în care v-ați născut. Doar persoanele cu vârsta minimă de 18 ani au dreptul de a juca la pariuri.

inregistrare-8.png

Email:Treceți adresa voastră de mail. Folosiți o adresă valabilă deoarece va trebui să vă validați contul de pe mail înainte de a îl putea utiliza.
inregistrare-9.png

Telefon: Treceți numărul vostru de telefon. Și aici treceți număr real deoarece nu este exclus ca în timp să fiți contactat  de cineva din staff-ul Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) .

inregistrare-10.png

Nume utilizator: Alegeți un username cu care să vă logați de fiecare dată când intrați pe site. Acesta trebuie să fie de 6-12 caractere. Poate conține lidere, cifre dar și caractere speciale. Aveți grijă deoarece numele de utilizator este "case sensitive" (se face diferența între litere mari și mici).
inregistrare-11.png

Parola: aceasta este parola pe care o folosiți de fiecare dată pentru a vă loga pe cont. Ea trebuie să fie de 7-12 caractere și trebuie să conțină atât litere cât și cifre. Și aici se face distingerea între majuscule și minuscule. 

inregistrare-20.png

Confirmare parolă: Introduceți încă o dată parola pentru a fi sigur că este scrisă bine. Dacă vreți să o vedeți pe ecran, bifați căsuța "Arată parola".

inregistrare-17.png

Întrebare de siguranță: Alegeți una din cele cinci întrebări din listă

inregistrare-19.png

Răspuns de siguranță: Dați un răspuns corect și ușor de reținut la înrebarea aleasă deoarece veți avea nevoie de aceste date pentru a recupera contul în caz că vă uitați parola.

inregistrare-18.png

Monedă de cont: Moneda în care vreți să pariați, depuneți și retrageți. Vă recomandăm să alegeți leul românesc dar mai puteți alege și dolar, euro sau liră sterlină.

inregistrare-14.png

După ce ați completat toate căsuțele precum am precizat mai sus, trebuie să bifați opțiunea din poza precedentă prin care acceptați termenii și condițiile impuse de agenție.

inregistrare-15.png

După ce ați terminat de completat formularul apăsați butonul "Înregistrare" iar acum puteți trece la pasul următor.

inregistrare.png

În caz că vă întrebați de ce sunt necesare atâtea date trebuie să știți că orice casă de pariuri pe internet este obligată să vă verifice identitatea pentru:
- a putea interzice minorilor să parieze
- pentru a depista utilizatorii cu mai multe conturi care vor să încaseze de mai multe ori bonusul pentru prima depunere
- pentru a evita spălări de bani etc.

Accesează și ghidul de pariuri sportive online Sportingbet: https://pariurix.com/ghid-pariuri-sportive-online-sportingbet.html
 

 

Confirmarea contului și logarea pe site

Dupăm ce ați completat formularul veți primi un mail care conține un link de activare. Dați click pe acel link după care contul vostru va deveni activ. Intrați pe site la Sportingbet, dați click pe "Conectare" din partea de sus a paginii și va apărea următorul formular:

 conectare.png

Completați cu numele de utilizator și parola alese la înregistrare. În caz că vă uitați parola dați click pe "Ai uitat parola?" și urmați instrucțiunile.

 

Familiarizarea cu site-ul

Odată logat, bara de sus a paginii va arăta în felul următor:
optiuni-cont.png

- ID utilizator: numărul atașat contului vostru. Sunt situații în care veți avea nevoie de acesta (cum ar fi pentru verificarea contului sau pentru înscrierea în diferite concursuri sponsorizate de Sportingbet)
- Soldul: suma de bani disponibilă în cont
- Depozit: dați click pe acest buton pentru a efectua o depunere
- Bonus Club: acesta este un link către programul de fidelitate oferit de agenție.
- Contul meu: De aici accesați tot ce ține de contul vostru (vom detalia mai jos)
- Mesaje: aici primiți notificări cu diferite promoții sau mesaje de la staff atunci când este necesar
- Contactați-ne: Dacă aveți vreo nelămurire sau problemă, dați click aici și puteți lua legătura cu cineva de la "Relații clienți" (vom detalia la finlul tutorialului).
- Deconectare: Dați click aici pentru a ieși din cont.

 

Contul meu

Dați click pe "Contul meu" iar aici veți găsi mai multe opțiuni după cum urmează:

contul-meu-1.png

 

Depunere și retragere bani Sportingbet: de aici efectuați depuneri și retrageri. Vom vorbi pe larg despre acestea mai jos.
- Istoric cont: aici puteți vedea toate tranzacțiile financiare făcute la Sportingbet dar și o listă cu pariurile plasate pe sport sau pe jocuri de cazino. Dacă dați click aici se va încărca o pagină precum următoarea:

istoric-cont.png

În stânga aveți un meniu din care puteți vedea o listă cu tipurile de opțiuni disponibile, în timp ce din partea dreaptă puteți alege intervalul de timp care vă interesează pentru a găsi informațiile dorite.
 

 Tot în "Contul meu" mai avem următoarele opțiuni:

contul-meu2.png

 

- Detalii și preferințe: Puteți edita datele personale (adresa, email, număr de telefon) dar și formatul cotelor. Puteți alege între cote zecimale (1.50), fracționale (5/2) sau americane (+105). Tot de aici puteți alege și modul în care să fiți contactat.

editare-preferinte.png

 

- Securitate: vă puteți schimba parola și puteți vedea o listă cu ultimele voastre logări (ora și adresa IP)
- Promoțiile mele: atunci când beneficiați de pariuri gratuite sau de alte promoții exclusive, acestea vor fi afișate aici.
- Joc de noroc responsabil: În caz că aveți o dependență față de pariuri și jocuri de noroc, puteți să vă setați anumite limite (suma maximă pe care o puteți depune, pierde, paria etc). De asemenea tot de aici puteți cere o autoexcludere sau închiderea contului.

PariuriX prezintă recenzia agenției de pariuri sportive Sportingbet! Citește-o acum!

 

Efectuarea unei depuneri

Acum să vă arătam cum băgați bani pe cont. Depunerea minimă este de 40RON și puteți alege între mai multe metode de plată. Indiferent de metoda aleasă nu se percep taxe. Mulți evită pariurile online pentru că ei cred că au neapărat nevoie de un card pentru a depune, ceea ce nu este adevărat. 

Dați click pe butonul "Depozit"  iar apoi se încarcă un formular. Veți vedea că în partea de jos sunt listate metodele de plată disponibile exact ca în poza următoare:
 

depunere.png

  • Skrill (Moneybookers): este un portofel electronic pe care vă puteți ține banii (aceștia pot fi depuși de pe card, prin transfer bancar sau cu un Paysafecard). Marele avantaj în a utiliza această metodă de plată este acela că nu trebuie să vă expuneți datele cardului. Skrill este considerată a fi una din cele mai securizate metode de plată din lume
  • Neteller: este un portofel electronic ca și Skrill.
  • Transfer bancar: Dacă nu vreți să vă complicați cu carduri sau portofele electronice, puteți folosi o metodă clasică de a depune bani: transferul bancar. Durează însă 3-5 zile până vor intra banii în cont.
  • Paysafecard: Aceasta este o cartelă de internet precum cele de telefon. Ea conține un cod pe care trebuie să-l introduceți atunci când efectuați depunerea. Metoda este foarte populară pentru că nu aveți nevoie de cont bancar sau de card, iar depozitul are loc instant. Află mai multe despre Paysafecard! 
  • Card de credit / debit: fără îndoială aceasta este metoda cea mai populară de a depune bani. Mai jos aveți un exemplu destul de clar cu modul în care trebuie să completați datele cerute. Nu trebuie să vă fie teamă să folosiți această metodă de plată, deoarece depunerile la Sportingbet sunt securizate și nici măcar angajații agenției n-au acces la datele voastre.
     

depunere-card.png

 

Toate depunerile au loc instant, singura excepție fiind reprezentată de cele făcute prin transfer bancar. După ce ați ales metoda de plastă preferată și completați datele cerute, apăsați butonul "Depunere".

 

Verificarea contului

Acum că aveți un cont cu bani în el puteți să începeți să vă jucați. Înainte să puteți efectua o retragere este necesar să trimiteți o copie după un act de identitate pentru ca staff-ul agenției să poată verifica dacă datele voastre introduse la înregistrare sunt cele reale. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un mail la adresa cs@sportingbet.ro care să conțină Id-ul vostru (acel număr scris pe site în colțul din dreapta sus, așa cum v-am explicat anterior) și o poză după buletin sau un alt act de identitate. 

În anumite cazuri este posibil ca staff-ul să vă ceară și alte documente, însă veți fi înștiințat prin mail dacă acest lucru este necesar. Pentru mai multe detalii despre procesul de verificare al contului, CLICK AICI.

 

Efectuarea unei retrageri

Mai devreme sau mai târziu veți dori să și retrageți eventualele câștiguri. Dați click pe "Retragere" din "Contul meu". Banii pot fi scoși pe card sau pe Skrill / Neteller doar dacă ați folosit metoda respectivă pentru a efectua o depunere. De asemenea, puteți retrage prin transfer bancar indiferent de modul în care ați depus. Ca și în cazul depozitelor, retragerea minimă este de 40 RON și nu se percep taxe. Banii vor intra în maxim 24 de ore în contul vostru de Skrill / Neteller și maxim 3-5 zile în cazul retragerilor prin celelalte metode.
 

 retragere-2.png

Va fi necesar să completați și parola contului înainte să puteți apăsa butonul "Retragere".

 

Contact clienți

În caz că aveți nedumeriri, vă așteptăm cu întrebări în acest topic sau puteți contacta direct de pe site-ul Sportingbet pe cineva din staff, deoarece bookmaker-ul recomandat de noi oferă suport în limba română prin live chat dar și prin telefon în fiecare zi între orele 10:00 - 20:30.  Serviciul de relații cu clienții este destul de capabil, așa cum am explicat și aici: https://pariurix.com/agentii/sportingbet/contact
 

live-chat.png

 

Te-ar putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi