Turneul de la Singapore îţi poate aduce 100 RON gratuit la Unibet!

La unibet.ro tenisul este unul din sporturile cele mai bine reprezentate în ofertă. Drept dovadă cea mai importantă competiţie din tenisul feminin mondial, WTA Finals Singapore, este transmisă în format live video GRATUIT la unibet. Biineînţeles că şi din punct de vedere al cotelor şi ofertei de pariere Unibet.ro este în vârful topului caselor de pariuri online licenţiate în România!

turneul-campioanelor.jpg

Pariurile live pe tenis sunt recomandate de toţi pariorii profesionişti deoarece după câteva schimburi de mingi puteţi observa modul în care se mişcă sportivii, dacă acuză ceva probleme medicale, dacă le funcţionează serviciul la capacitate maximă etc.

Tocmai de aceea unibet.ro s-a gândit să vă ofere o promoţie specială pe durata turneului de la Singapore. Plasează pariuri live de cel puţin 100 RON pe meciurile de la Singapore şi vei primi 50 RON bani bonus gratuiţi dacă Simona nu ajunge în semifinale. Sau şi mai bine, plasează pariuri live de cel puţin 250 RON, pe meciurile de la acest turneu, şi vei primi 100 RON bani bonus gratuiţi.

Se iau în considerare toate pariurile live plasate pe cote de minim 1.40. Biletul poate fi atât simplu cât şi parte dintr-o combinaţie. Condiţia pentru a primi bonusul, care trebuie apoi rulat doar o singură dată pe cote de minim 1.40, este eliminarea Simonei Halep după faza grupelor.

Pentru a beneficia de promoţie trebuie să intraţi pe Unibet.ro, să daţi click pe promoţii, apoi pe "Turneul de la Singapore îţi poate aduce 100 RON gratuit" şi în final trebuie să optaţi pentru promoţie.

În final nu putem spune decât Hai Simona şi mult succes celor care pariază la unibet.ro pe meciurile de la Singapore!

Deschide cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 100% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu, în loc de 50% cât este valoarea standard a pariului fără risc.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi