Turneul celor patru națiuni la poker online. Țările implicate

În scurt timp, piața online de poker va trece la next level! O înțelegere între organismele de reglementare a jocurilor de noroc din Spania, Portugalia, Franța și Italia (care se va semna astăzi la Roma) va permite operatorilor existenți pe piețele din respectivele state schimbul de lichidități pe segmentul de poker online. 

Săptămâna trecută, toate aceste țări au emis declarații identice referitoare la piețele de jocuri de noroc reglementate de către Uniunea Europeană. Semnarea acestui acord nu va deschide imediat ”porțile” jucătorilor de poker să se așeze la mese alături de ”confrații” lor din celelalte țări. Declarația va oferi însă garanția că lucrurile se vor întâmpla întocmai, odată ce fiecare dintre cele patru state va pune la punct pașii de urmat pentru atingerea scopului final.

Acordul are în vedere, în principal, eliminarea impozitării jocului de poker online pentru fiecare dintre cele patru jurisdicții, precum și chestiuni care implică luarea unor măsuri drastice împotriva operatorilor - vizavi de datele confidențiale ale clienților. 

Activitățile de poker online au scăzut dramatic în ultima perioadă. În timp ce veniturile din turneele de poker au suferit mai puțin, jocurile de poker online au înregistrat o scădere importantă în ultimii 5 ani, reflectând tendințele globale actuale.

Noul acord nu va include și Marea Britanie. Comisia de Reglementare a Jocurilor de Noroc din Regatul Unit a luat parte la discuții, dar votul recent care a oficializat ”ruperea” de Europa (celebrul Brexit) i-a eliminat pe britanici din această înțelegere. Poate, cu altă ocazie...

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI COMPETIŢII!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi