Turneu freeroll organizat astăzi de Paradise Poker pentru clienții fideli! Premii în valoare de 2,500$!

În această seară (24.12.2014), Paradise Poker, camera de poker a celor de la Sportingbet (deschide un cont acum) organizează un turneu freeroll în care clienții care s-au jucat cu regularitate în luna decembrie se pot bate pentru premii în valoare totală de 2,500$.

freerolls.png

Turneul are loc la ora 21:00, iar înscierea este gratuită. Au acces în el toți jucătorii care în perioada 1-21 decembrie au acumulat timp de zece zile minim câte 1 FPP. Dacă vă aflați și voi printre aceștia atunci astăzi vă puteți bate pentru premii ce constau în bilete pentru diferite turnee importante organizate de Paradise Poker. Valoarea totală a acestor bilete valorează 2.500$.

Mai avem însă un lucru foarte important de precizat. Turneul este de tip "coinflip", ceea ce ce înseamnă că acesta este mai degrabă de forma unei loterii, iar skill-ul vostru la poker nu va fi important. Pentru cei care nu știu, un turneu "coinflip" este acel turneu unde porniți cu un singur chip și veți fi all-in din prima mână. Dacă norocul vă surâde puteți să vă aflați pe lista de câștigători.

Dar nu vă faceți probleme, pentru că pe 26 decembrie are loc un al doilea turneu unde premiile sunt identice, dar de data aceasta turneul va fi de tip freezout. Jucătorii care au acces la primul turneu vor putea juca și la al doilea. Mai multe informații despre aceste două turnee puteți găsi în acest articol. Tot aici puteți consulta și lista exactă de premii.

Deschide și tu un cont acum la Paradise Poker! Bonus pentru prima depunere de până la 1,000$!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi