Turnee pentru toate buzunarele oferite astăzi de Paradise Poker! Vezi detalii!

Astăzi este duminică, ceea ce înseamnă că este o zi cu foarte mult poker la Paradise Poker, camera celor de la Sportingbet (deschide un cont acum). Indiferent de nivelul la care vă aflați și de bugetul care-l aveți la îndemână veți găsi un turneu care este pe placul vostru. În cele ce urmează vă prezentăm pe scurt atracțiile acestui sfârșit de săptămână și vă vom oferi și câteva link-uri către articole unde aceste turnee sunt explicate pe larg.

paradise-poker.png

Ora 16.00 Turneu 100$ Freeroll (Turneu adresat începătorilor) >>> Joacă și tu acum!
Vreți să căpătați experiență la un turneu de poker, dar fără să investiți bani? Vreți să jucați contra altor jucători de nivel apropiat sau pur și simplu vreți să faceți niște bani pentru poker, pariuri sau jocuri de cazino? Indiferent de motiv, turneul de ora 16:00 este perfect pentru voi. Înscriere gratuită și premii în bani!

Ora 19:00 ChampionChip (Turneu adresat profesioniștilor) >>> Joacă și tu acum!
Taxa de înscriere este de 200$, dar premiile puse în joc sunt pe măsură: 50,000$ garantat. Pe întreaga durata a zilei veți găsi turnee de calificare unde puteți câștiga un bilet pentru finala de la ora 19:00 pentru sume ce încep de la 5$. Turneul este de tip freezout și are o structură lentă. Mai multe detalii despre acest turneu puteți afla din acest articol.

Ora 21:00 Grand Live Estoril Online Final (Turneu adresat profesioniștilor) >>> Joacă și tu acum!
Țintiți mai sus decât un cîștig imediat? Atunci turneul de la ora 21:00 este perfect pentru voi deoarece puteți câștiga un bilet pentru marea finală de la Estoril care are loc în februarie. Un astfel de pachet conține plata taxei de înscriere, bilete de avion, cazare și bani de cheltuială. Pentru a participa direct în finala online de diseară trebuie să plătiți o taxă de 212$ sau vă puteți câștiga locul în turnee satelit ce au loc toată ziua. Detalii suplimentare pot fi găsite în acest articol.

Ora 21:00 Poker Jumbo (Turneu adresat începătorilor) >>> Joacă și tu acum!
Înscrierea pentru Grand Live este prea piperată pentru voi? Atunci puteți încerca la aceeași oră turneul Poker Jumbo, care are o taxă de înscriere de doar 10 cenți și premii totale de 750$. Este greu de crezut că găsiți la altă cameră de poker un turneu cu un raport taxă / premii mai bun de atât! Mai multe detalii în acest articol.

Ora 22:30 Paradise $2,000 Final (Turneu adresat jucătorilor de nivel mediu) >>> Joacă și tu acum!
Acesta este ultimul turneu mare al zilei și pune la bătaie premii de minim 2,000$, taxa de înscriere fiind de 75$. Acesta este un turneu adresat exclusiv jucătorilor Paradise Poker. În fiecare zi a săptămânii există turnee satelit prin care vă puteți câștiga un loc la această finală în schimbul a unor sume ce încep de la numai 1$. Detalii complete găsiți în acest articol

Pentru a vedea o listă completă cu turneele disponibile astăzi, intrați pe acest link, și alegeți din dreapta opțiunea "Program turnee". Puteți să vă jucați atât din browser, cât și descărcând aplicația Paradise Poker.

Și mai avem o veste bună pentru voi! În timp ce vă jucați puteți obține recompense instant ce pot fi sub forma de bilete la turnee sau bani bonus.

Deschide și tu un cont nou acum și ia un bonus de până la 1,000$ pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi