Turnee freeroll oferite astăzi, 29 decembrie de Paradise Poker!

Turneele freeroll de poker pot fi cel mai bun mod de a face un bankroll pentru poker / pariuri sportive / jocuri de cazino fără a investi vreun leu din propriul buzunar. Luni, 29 decembrie, Paradise Poker vă oferă această oportunitate oferindu-vă două turnee freeroll despre care vom vorbi în cele ce urmează.

sportingbet.png

Ora 16:00 >>> $100 Freeroll >>> Participă și tu acum!
Înregistrările încep la ora 14:00 și vă puteți înscrie până la ora 17:00, asta însemnând că înscrierile târzii sunt permise timp de o oră după startul turneului. Începeți cu 1,500 chipuri iar blindurile cresc la fiecare 5 minute. Este permis timp de o oră un număr nelimitat de rebuy-uri (0.10$ - 2,000 chipsuri) și un add-on (0.10$ - 4,000 chipsuri). Premiul minim garantat este de 100$. Acest turneu are loc zilnic la ora 16:00.

Ora 21:00 >>> Pokerjumbo.com 300$ >>> Participă și tu acum!
Un turneu cu premii și mai mari este Pokerjumbo de la ora 21.00. Aici premiile totale sunt de minim 300$. Ca și la turneul precedent, începeți tot cu 1,500 chipsuri și puteți face un număr nelimitat de rebuy-uri  (0.10$ - 2,000 chipsuri) timp de o oră și un add-on (0.10$ - 4,000 chipsuri). Sunt permise înregistrările târzii timp tot de o oră, singura diferență față de turneul prezentat anterior fiind aceea că blindurile cresc de data aceasta la fiecare opt minute. 

Acest al doilea turneu face parte din seria de turnee Pokerjumbo, ele având loc în fiecare zi la ora 21:00. De marți până duminică înscrierea costă 10 cenți dar și premiile sunt mult mai mari: 750$. Plus că intrați într-o competiție lunară în care cei mai buni și constanți jucători pe parcursul unei luni calendaristice sunt recompensați cu o parte dintr-un pot suplimentar de 5,000$. Mai multe detalii găsiti AICI. Astfel, turneu din această seară poate fi o oportunitate foarte bună să faceți bani pentru turneele următoare. Și dacă veți câștiga 3$, această sumă este suficientă pentru a susține plata taxei de înscriere la toate turneele de pe durata unei luni întregi și vă va oferi șansa să vă bateți pentru o parte dintr-un premiu total de 25,000$. Turneul de astăzi mai este și o oportunitate bună pentru a încerca în mod gratuit platforma Paradise Poker și turneele Poker Jumbo, pentru a vedea dacă se merită să vă jucați pe durata lunii ianuarie. 

Joacă și tu acum în aceste turnee și ia un bonus de maxim 1,000$ la prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi