Turnee Freeroll la poker de Crăciun! Premii în valoare totală de 5,000$! Califică-te și tu acum!

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar cu acastă ocazie Sportingbet (deschide un cont acum) vine cu o promoție foarte atractivă prin care doresc să sărbătorească împreună cu clienții săi venirea Crăciunului și a anului nou. Sunt oferite două turnee freeroll care pun la bătaie bilete pentru turnee în valoare totală de 5,000$!

freerolls.png

Cum mă calific pentru aceste turnee?
Pentru a te califica pentru aceste două turnee freeroll este necesar ca între 1 Decembrie și 21 Decembrie să acumulezi minim 1 FPP pe zi, timp de 10 zile (pot fi oricare zece zile din această perioadă, nu trebuie să fie la rând).

Când au loc turneele?
Primul turneu freeroll are loc miercuri, 24.12.2014 la ora 21:00. Fiindcă este o zi destul de importantă, probabil nu veți dori să pierdeți prea mult timp la un turneu de poker. De aceea turneul este de tip "coinflip", ceea ce înseamnă că veți porni cu un singur chip și veți fi all-in din prima mână. Deci practic acest turneu este mai degrabă de forma unei loterii iar skill-ul vostru la poker nu va fi important. Tot turneul se va decide în aproximativ un minut.

turnee-1.png

Al doilea turneu are loc vineri, 26.12.2014, tot la ora 21:00. Acesta este un turneu freezout, iar de data aceasta skill-ul vostru chiar va conta cu adevărat. Un turneu freezout înseamnă că nu se poate face rebuy sau add-on. Fiecare jucător va începe cu 5,000 de jetoane și blind-urile vor crește la fiecare 5 minute. Înregistrările târzii vor fi permise timp de 30 de minute.

Care sunt premiile puse în joc?
Câte 40 de jucători vor fi premiați la fiecare turneu. Mai jos puteți vedea lista exactă cu premiile pentru fiecare turneu în parte:

turnee-2.png

Fără îndoială cele mai importante premii sunt cele de la locurile 1-6. Clasarea în Top 3 vă oferă un bilet către finala online "The Grand Live", acolo unde sunt puse la bătaie pachete pentru turneul live de la Estoril din februarie. Un astfel de pachet valorează 3,000$ și conține taxa de înscriere, cazare, bani de avion și de cheltuială. Iar acolo premiile în bani sunt fabuloase. Mai multe detalii puteți afla de aici.

Ocuparea locului 4 la un turneu freeroll vă asigură un bilet către finala online "The Grand Live Coin Flip", care va fi de forma unei loterii unde puteți câștiga un pachet pentru Estoril.

Locurile 5-6 primesc bilete către turneul ChampionChip, care în fiecare duminică pune la bătaie premii de 50,000$. Mai multe detalii aici. Dar și biletele oferite pentru locurile 7-40 sunt destul de interesante și vă oferă posibilitatea de a câștiga premii foarte mari în bani.

Dacă vă deschideți un cont acum primiți și un bonus de până la 1,000$ pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi