Turnee freeroll de poker oferite de Paradise Poker luni 27 aprilie 2015!

Luni, 27 aprilie 2015, Paradise Poker (camera de poker a celor de laa Sportingbet) organizează câteva turnee în care înscrierea este gratuită dar premiile sunt în bani reali.

Deschide un cont acum și primești un bonus de bun venit de până la 1,000$!

La ora 16:00 are loc "$100 Freeroll". Premiile totale sunt de minim 100$. Înscrierile încep la ora 14:00 și sunt permise până maxim la ora 17:00 (60 de minute după startul turneului). Blindul crește la fiecare 5 minute. În prima oră se pot face un număr nelimitat de rebuy-uri (un rebuy costă 0.10$ și primiți 2,000 chips) iar apoi puteți face și add-on (0.10$, primiți 4,000 chips).

La ora 21:00 se desfășoară turneul "Pokerjumbo.com $300". Premiile totale sunt de minim $300. Înscrierile încep din timp (cu 24 de ore înainte) și sunt permise până la ora 22:00. Se pot face atât rebuy-uri (0.50$, 2,000 chips) cât și add-on (0.50$, 4,000 chips). Blindurile cresc la intervale de 8 minute.

Tot astăzi mai au loc patru turnee numite "$16 Ticket Freeroll". Înscrierea este gratuită și puteți câștiga un token care să vă ofere acces la un turneu mai important. Acești sateliți de calificare au loc la orele 20:30, 21:30, 22:30 și 23:30.

pokerjumbo.png

Pentru a vă juca, intrați acum pe Sportingbet și accesați secțiunea "Poker". De aici puteți să descărcați aplicația "Paradise Poker" pe desktop sau vă puteți juca direct din browser. După ce intrați în aplicație, accesați "Scheduled Tournaments". Banii disponibili în balanța contului Sportingbet sunt disponibili automat și în Paradise Poker fără a fi necesar să efectuați vreun transfer sau vreo depunere suplimentară.

Aceste turnee sunt perfecte pentru cei care:

  • au chef să se joace poker dar n-au vreun ban sau nu sunt dispuși să investească într-un astfel de turneu.
  • vor să participe la turnee pentru a-și îmbunătăți jocul de poker. Veți zice că foarte multe camere de poker oganizează turnee de distracție, fără taxă și fără premii, dar acolo nu există miză iar astfel majoritatea celorlalți jucători nu îl vor trata serios.
  • vor să facă ceva bani în contul Sportingbet fără a efectua o depunere. Așa cum probabil deja știți, Sportingbet vine cu multe promoții și concursuri în care puteți participa efectuând investiții minime. Astfel orice sumă câștigată la un astfel de turneu poate fi suficientă pentru a profita de pe urma acestor promoții.

paradise-poker.png

Deschide un cont acum și primești un bonus de bun venit de până la 1,000$!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi