Turcia Super Lig - Statistica pronosticurilor

In Turcia Super Lig s-au disputat in sezonul acesta 288 de jocuri, marcandu-se 748 de goluri, asadar o medie de 2.60 reusite per partida. Procentajul de partide cu minim trei goluri este mai mare de jumatate si anume, 50.7%.

turcia-super-lig.png

Turcia Super Lig - Statistici 1x2 Din cele 288 de partide jucate in acest sezon aproape jumatate au fost castigate de formatiile care evoluau in fata propriilor suporteri. Au fost asadar 141 de jocuri in care la final a iesit pronosticul 1. In 72 de partide am avut parte de remize, pentru ca diferenta de 75 de jocuri sa se inchei cu victoriile vizitatorilor. Formatia cu cel mai mare procentaj de victorii este Galatasaray, Cim Bom Bom castigand 65% din partidele disputate in acest campionat. Codasa Ankaragucu nu a reusit sa obtina victoria decat in 6% din partide. Cele mai multe egaluri au fost inregistrate in partidele disputate de Sivasspor, 34% din jocurile acestei echipe incheindu-se nedecis. La polul opus Kayserispor si Karabukspor au fiecare doar cate 12% din totalul de jocuri egaluri. Daca la victorii Galata avea cel mai mare procent si Ankaragucu cel mai mic acum raportul se inverseaza, astfel ca Galatasaray a pierdut doar 9% din jocuri, in timp ce Ankaragucu a parasit terenul invinsa in 78% din jocurile din acest campionat. . Turcia Super Lig - Statistici sub/peste goluri - peste 0.5 goluri - in toate partidele disputate de Kayserispor si Trabzonspor s-a marcat, in timp ce doar 81.3% din jocurile celor de la Gaziantep au avut parte de macar o reusita. - peste 1.5 goluri - Sivasspor este formatia cu cele mai multe jocuri incheiate cu minim doua goluri, procentul fiind de 93.8%. Doar 56.3% din partidele jucate de Gaziantepspor, Kayserispor si Orduspor s-au terminat cu mai mult de o reusita. - peste 2.5 goluri - Trei sferturi din jocurile celor de la Karabukspor au avut la final minim trei goluri, fiind echipa cu cel mai procentaj la acest capitol. Meciurile celor de la Orduspor sunt de evitat la acest capitol, pentru ca doar 25% dintre ele au avut parte de mai mult de doua goluri. - peste 3.5 goluri - Instanbul BB este formatia in ale carei jocuri s-au marcat cel mai des mai mult de trei goluri, procentajul fiind de 40.6%. La polul opus Orduspor are doar 12.5% din partide incheiate astfel. - peste 4.5 goluri - In 18.8% din jocurile disputate de Besiktas, Genclerbirligi, Instanbul BB si Trabnzonspor s-au inscris peste patru goluri. In schimb nici un joc disputat de Bursaspor nu a avut parte de minim cinci reusite.

Turcia Super Lig - Statistici scor corect Cel mai des rezultat intalnit in Turcia Super Lig este 1-0, scor cu care s-au terminat 38 de partide in acest sezon. Tot o victorie a gazdelor urmeaza in acest top, 2-1 fiind rezultatul inregistrat in 31 de dispute.

Turcia Super Lig - Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol - Eskiserhirspor si Karabukspor au cel mai mare numar de victorii la limita, zece la numar, in timp ce Ankaragucu si Samsunspor au castigat doar de doua ori la limita. La infrangeri Kayeserispor din 16 esecuri suferite in campionatul acesta 12 au fost la limita. Galatasaray nu a pierdut decat un joc la limita. - victorii/infrangeri la doua goluri - Fenerbahce si Galatasaray au fiecare cate opt partide castigate la exact doua goluri diferenta. Ankaragucu in schimb nu a castigat niciodata la mai mult de un gol, dar a pierdut de sase ori la doua goluri, fiind echipa cu cele mai multe astfel de infrangeri. - victorii/infrangeri la trei goluri - Bursaspor, Galatasaray, Sivasspor si Trabzonspor au fiecare cate trei victorii la aceasta diferenta. Trecem la infrangeri, unde o avem pe Ankaragucu cu sapte esecuri la exact trei goluri diferenta. - victorii/infrangeri la patru sau mai multe goluri - De trei ori a castigat Galatasaray in sezonul acesta la mai mult de trei goluri diferenta, in timp ce Sivasspor a suferit trei astfel de esecuri.

Turcia Super Lig - Statistici pauza/final La acest capitol cel mai des intalnit pronostic este 1/1, inregistrat in 91 din totalul de 288 de jocuri disputate in acest sezon din Turcia Super Lig. Apoi am avut cate 43 de jocuri in care la pauza a fost egal si in final egalitatea s-a mentinut sau au castigat gazdele. - 1/1 - In 20 de partide jucate de Karabukspor in campionatul curent formatia gazda s-a impus dupa ce a condus inca de la pauza. In schimb doar in sapte partide disputate de Manisaspor s-a inregistrat acest tip de pronostic. - 1/x - Fenerbahce si Sivasspor au fiecare cate patru jocuri in care la pauza conduceau gazdele si la final scorul a fost egal. - 1/2 - Cinci echipe din prima liga turca au avut un astfel de deznodamant, dar nici o echipa nu a participat in mai mult de un joc - x/1 - In opt din partidele jucate de Kayserispor si Antalyaspor s-au impus gazdele dupa ce la pauza era inca egalitate. Sivasspor a participat la un singur astfel de joc. - x/x - Sapte jocuri disputate de Bursaspor si Antalyaspor s-au incheiat la fel ca la inceput si ca la finalul primei parti, adica la egalitate. Kayserispor are un singur joc de acest tip in acest sezon. - x/2 - In sase din partidele jucate de Trabzonspor, Eskisehirspor si Gaziantep oaspetii au castigat, iar la pauza a fost egal. In schimb Karabukspor si Samsunspor nu au nici un joc in dreptul lor la acest capitol. - 2/1 - Sapte din partidele acestui sezon au fost castigate de oaspeti dupa ce au intrat la cabine in dezavantaj. In trei din aceste jocuri au participat Besiktas si Sivasspor. - 2/x - Trabzonspor este formati in jocurile careia s-a intalnit cel mai des acest pronostic, mai exact in cinci partide. In patru din aceste jocuri Trabzonspor era in postura de echipa vizitatoare. - 2/2 - Noua din partidele lui Ankaragucu si Mersin s-au terminat cu victoria oaspetilor dupa ce acestia conduceau si la pauza.

Turcia Super Lig - Statistici minute goluri - 1 >>> 15 - In starturile de joc Fenerbahce este cea mai eficienta formatie, marcand de 12 ori in acest sezon. In schimb Trabzonspor a inscris, surprinzator, un singur gol in intervalul acesta - 16 >>> 30 - Sivasspor are 12 goluri marcate intre aceste minute, spre deosebire de Gaziantep care nu a punctat decat de doua ori, fiind codasa la acest capitol - 30 >>> pauza - Bursaspor, Sivasspor, Besiktas si Galatasaray au fiecare cate noua goluri in ultima treime din primele reprize. In schimb codasa Ankaragucu nu a marcat decat doua goluri inainte de pauza. - 46 >>> 60 - se pare ca iesirile de la vestiare le priesc celor de la Fenerbahce, avand ca si in startul jocului cel mai mare numar de goluri inscrise in acest interval, 11 la numar. Kayserispor si Samsunspor au punctat doar de doua ori imediat dupa pauza - 61 >>> 75 - Trabzonspor a punctat de 13 ori in intervalul acesta, in timp ce Mersin si Orduspor au fiecare cate doua goluri marcate - 76 >>> final - Pe sfarsitul jocurilor Galatasaray si Trabzonspor au fiecare cate 17 reusite. La polul opus Orduspor se pare ca nu mai are prospetime fizica, marcand doar doua goluri in intervalul acesta

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi