Tupeu de fotbalist: a pariat pe propriul transfer! S-a întâmplat în Anglia

Declarațiile unui angajat al uneia dintre cele mai mari case de pariuri din Anglia au declanșat rumoare printre cluburile din Premier League. Sub protecția anonimatului, acesta a povestit pentru cei de la Mirror că fotbaliști celebri din prima ligă engleză pariază milioane la jocurile de noroc! Conform acestuia, mulți dintre fotbaliști au continuat să joace chiar dacă au pierdut sume imense, dependența fiind vizibilă. 

Acest lucru a fost posibil și datorită managerilor conturile de VIP ale fotbaliștilor din Premier League, care au primit invitații gratuite ca să parieze pe curse de cai, meciuri de fotbal și curse de Formula 1, dar și pachete de ”divertisment”, pentru petreceri la care băutura a fost din partea casei...Omul a dezvăluit cum un star de la o echipă importantă din campionatul Angliei a pariat la un moment dat 500 de lire sterline pe propriul transfer la un alt club, în încercarea de a câștiga 5000 din această afacere!

Un alt fotbalist, la fel de celebru, ar fi pierdut 500 000 de lire sterline într-un an jucând online, de pe telefonul mobil. A rămas fără niciun cent în cont, după ce în urmă cu doar câteva luni avea 1,2 milioane de lire sterline! Un alt jucător, de această dată din Scoția, a cerut casei de pariuri la care juca să-i fie închis contul după ce a pierdut 25 000 de lire sterline. ”Nu mă mai pot controla, așa că vă rog să-mi închideți contul”, au fost cuvintele respectivului fotbalist.

Astfel de cazuri de întâmplă foarte des, a povestit angajatul respectivei case de pariuri care s-a destăinuit jurnaliștilor englezi. "Jucătorii de top primesc invitații la evenimente sportive mari. Li se oferă bonusuri mari pentru ca ei să chletuie mulți bani. Li se oferă mâncare și băutură gratis când ajung la acele locații. Un apărător de la o echipă importantă din Premier League a intrat în joc și a pierdut 500 de mii de lire sterline”, a dezvăluit omul.

Acesta a declarat că, deși există o politică prin care jucătorii care pierd sume mari pot fi opriți sau pot fi limitați la depunerile următoare, fotbalistului în cauză i s-a permis să parieze în continuare sume importante. ”La jocurile de noroc pe cazinouri trebuie să fii foarte atent. În câteva secunde, poți pierde o avere...A fost lăsat însă în continuare să joace la ruletă, depunând în cont 40 de mii de lire sterline. Oricine altcineva ar fi fost interzis... Dar pe el nu. Fiind un nume mare, l-au lăsat să joace în continuare. Dacă era un nimeni nu i s-ar fi permis să continue”. 

JOACĂ ACUM RULETĂ ONLINE CU DEALERI LIVE ÎNTR-UN CAZINO LICENȚIAT ÎN ROMÂNIA

Declarațiile incendiare au venit la doar o săptămână după ce fostul jucător al lui Man City, Newcastle și Rangers - Joey Barton a fost suspendat 18 luni de către șefii fotbalului din Anglia pentru că a jucat la pariuri pe meciurile de fotbal, inclusiv pe ale echipelor pentru care a evoluat. Barton (Foto: burnleyfootballclub.com) a recunoscut că este dependent de jocurile de noroc și că a plasat un număr de 1260 de pariuri anul trecut pe meciuri de fotbal. 

”Există aproximativ 250 000 de jucători cu probleme în Marea Britanie, iar aproximativ o jumătate de milion de persoane sunt considerate a fi în pericol de dependență de jocuri de noroc”, au anunțat cei de la GambleAware. Președintele Federației de Fotbal din Anglia, Greg Clarke a ordonat un raport cu privire la faptul că multe cluburi încheie parteneriate cu casele de pariuri sau chiar sunt sponsorizate de către acestea. O decizie în acest sens va fi luată la finalul acestui sezon. 

O interdicție la nivel mondial privind pariurile pe fotbal a intrat în vigoare la începutul sezonului 2014-2015 pentru toți cei implicați în fenomen, indiferent că activează în prima ligă sau în diviiziile inferioare. Asta înseamnă că fotbaliștii și cei din staff-ul tehnic al echipelor nu pot paria, direct sau indirect, pe niciun fel de meci sau competiție. 

Sursa/http://www.mirror.co.uk/sport/football/england-footballer-bet-transfer-stark-10376634

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi