Ţucudean: "Vreau să dau goluri şi să mergem la Euro!" Cotă 50.00 pe Lituania - România!

România nu a început Liga Naţiunilor aşa cum şi-ar fi dorit Cosmin Contra - tricolorii au bifat două egaluri în primele două meciuri şi sunt pe locul 3 în grupă, după Muntenegru şi Serbia. Pentru "tricolori" urmează acum dubla cu Lituania şi Serbia, meciuri pe care George Ţucudean vrea neapărat să le câştige.

Deschide cont și pariază pe over / under 2.5 goluri în Lituania vs România la o cotă mărită de 50.00!

"Avem două partide dificile. În Lituania trebuie să fim atenți, pentru că jucăm pe sintetic și nu suntem obișnuiți. Eu sper să câștigăm la Vilnius și apoi, cu Serbia, să se umple Arena Națională și să facem un meci mare. Chiar cred că putem să terminăm primii în grupa din Liga Națiunilor", a declarat Ţucudean  (foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu) pentru Gazeta Sporturilor.   

Ţucudean speră, în acelaşi timp, că se va lipi de gol şi în aceste meciuri. "Mă simt în formă, marchez, vreau să o fac și la națională, unde Cosmin Contra chiar a schimbat lucrurile. Ne dă din energia lui, știe să ne motiveze. Vreau să marchez cât mai mult, să ajut echipa, să ne calificăm la Euro!", a mai spus atacantul naţionalei României - care a marcat un gol până acum în Liga Naţiunilor (în meciul cu Serbia).

Pe lista jucătorilor convocaţi pentru meciurile cu Lituania şi Serbia, Contra l-a trecut şi pe Gabi Tamaş. Cei doi au fost colegi în teren la Euro 2008. Tamaş a revenit la prima reprezentativă după o absenţă de trei ani."A zis că de emoții nu poate să doarmă nopțile, așa se simte..", a dezvăluit selecţionerul României - care a primit o lovitură grea după ce Budescu a devenit indisponibil din cauza unei accidentări. 

"Constantin Budescu nu va putea juca în meciurile contra Lituaniei (11 octombrie) şi Serbiei (14 octombrie) din Liga Naţiunilor. În urma investigaţiilor efectuate de către staff-ul medical al echipei naţionale, s-a constatat faptul că acesta a suferit o reacutizare a unei leziuni a ligamentului lateral al genunchiului drept, având nevoie de aproximativ 4 săptămâni pentru tratament şi recuperare", a anunţat FRF prin intermediul unui comunicat.  

Contra a primit şi el sfaturi de la doctorii săi - să nu se mai agite atât de mult pe marginea terenului în timpul meciurilor, pentru că şi-ar putea agrava accidentarea. "Guriţă" a căzut pe scări şi va trebui să se opereze la picior după partidele cu Lituania şi Serbia. 

"Sper să mă operez cu zâmbetul pe buze. Doctorul din Spania a vrut să mă operez. Să vedem cum ne vom descurca cu temperamentul meu, pentru că trăiesc foarte intens meciurile. Am noua mea "jucărie", suportul acesta pe picior...Mă ajută să îmi desfășor meseria cât de cât", a declarat Cosmin Contra într-un interviu pentru ProTv.  

Deschide cont și pariază pe victoria României la o cotă mărită de 45.00!

Primele veşti îmbucurătoare vin din tabăra sârbilor. Selecționerul Mladen Krstajic nu se va putea baza pe doi dintre cei mai buni jucători ai săi - Alexandar Kolarov și Nemanja Matic. Ambii sunt accidentaţi şi vor rata atât meciul cu Muntenegru, cât și cel cu România de duminică, de pe Arena Naţională.

Dusan Tadic (foto: goal.com) va fi căpitanul Serbiei în absenţa celor doi în aceste dispute, pentru care selecţionerul Krstajic a convocat, în premieră, doi noi jucători - Nemanja Miletic și Branko Jovicic.

Meciurile rămase de jucat în grupa României:

• 11 octombrie: Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)
• 14 octombrie: România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)

În funcție de rezultatele obținute în noua competiţie a UEFA, România poate avea parte de o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. Mai există şi varianta play-off-ului, în cazul în care "tricolorii" nu se califică din preliminariile clasice la Euro, dar cu condiţia ca ei să termine măcar pe locul 2 în grupa din Liga Națiunilor. 

Pentru primul meci, cu Lituania, casele de pariuri online legale recomandate au pregătit oferte speciale. Nu uitaţi nici de pontul recomandat pe site-ul nostru pentru partida de la Vilnius. 

 

Deschide cont și pariază pe over / under 2.5 goluri în Lituania vs România la o cotă mărită de 50.00!

Intră AICI pentru detalii despre ofertă!

 

Deschide cont și pariază pe victoria lui României la o cotă mărită de 45.00!

Amănunte despre ofertă găseşti AICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!