Trump, refuzat de australieni. Ce motiv au invocat

Acum 30 de ani, înainte de a deveni ”liderul lumii libere”, președintele american Donald Trump a intenționat să deschidă primul său cazinou în Sydney - un vis pe care australienii l-au pus atunci pe seama legăturilor ”periculoase” ale omului de afaceri cu grupurile mafiote. Compania Aussie, deținută de Trump și de către unul din partenerii săi (Kern Corporation, din Queensland), a fost unul dintre cele patru grupuri care au licitat pentru proiectul ”Darling Harbour” din Sydney.

Propunerea lui Trump (foto: casino.org) a fost respinsă de Guvernul din New South Wales (NSW) în mai 1987, împreună cu alte două oferte asemănătoare din partea altor oameni de afaceri. Potrivit unui raport, serviciile secrete ale poliției australiene au recomandat atunci autorităților statului să nu aprobe proiectul considerat o ”afacere periculoasă”. 

În acel moment, Donald Trump avea deja două cazinouri în Atlantic City - ”Trump Plaza” și ”Trump Castle”, și se pregătea să-l inaugureze pe al treilea, ”Trump Taj Mahal” (foto: wikipedia.org). Raportul poliției australiene din NSW a notat la vremea repectivă că ”Atlantic City ar fi un model dubios pentru o metropolă precum Sydney".

Trump continuă să fie un ”personaj mai nepopular ca niciodată în industria jocurilor de noroc”, așa cum scriu americanii. În ciuda faptului că au trecut numai 7 luni de la preluarea mandatului la Casa Albă, al 45-lea președinte din istoria Statelor Unite a stârnit numeroase critici în ultima vreme.

Ultima dată, Trump a intrat în ”gura poporului” pentru declarațiile sale cu privire la incidentul de la sfârșitul săptămânii trecute din Charlottesville, când un bărbat a intrat cu mașina în mulțime în timpul unui marş de protest al naționaliștilor albi „Uniți dreapta”. 

Cu puține momente înainte ca maşina să intre în plin în mulțime (captură foto: youtube), manifestanţii de extremă-dreaptă s-au bătut cu cei care participau la o contramanifestaţie pentru drepturile persoanelor minorităţii afro-americane. Trump i-a lăsat mască pe jurnaliști după ce a declarat că ambele tabere au fost de vină pentru scandalul în urma căruia o femeie a murit iar alte 20 de persoane au fost rănite grav. 

Comentariile lui Trump (foto: usmagazine.com) au fost dezaprobate public de liderii politici de peste Ocean, iar în sondaje popularitatea președintelui SUA a scăzut dramatic.

Și casele de pariuri din America au simțit că e momentul să ia atitudine, iar la Bodog probabilitatea ca Trump să-și încheie mandatul a ajuns la o cotă de -120, în vreme ce pentru o plecare de la Casa Albă ”înainte de termen” cota este de -150. 

Șansele pentru ca Donald Trump să lase locul altcuiva la Biroul Oval în 2017 sunt de +500, pentru 2018 de +250, iar pentru 2019 de +475. La casele de pariuri din România poți plasa un pariu pe viitorul președinte al SUA la alegerile din 2020. Aici, Trump este favorit cu o cotă de 3.00, fiind urmat de Mike Pence (10.00), Elizabeth Warren (10.00), Michelle Obama (20.00) și Hillary Clinton (25:00). 

Pentru cine nu vrea să pună banii pe un politican, există și trei variante surpriză...Kim Kardashian (foto: facebook.com/KimKardashian), Leonardo DiCaprio și Lady Gaga - toți trei cu o cotă de 1000.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi