Trezorierul unei biserici din Marea Britanie a jucat banii din donații la pariuri sportive online!

trezorier.jpg

Trezorierul unei biserici din Marea Britanie a jucat banii din donații la pariuri sportive online, dar a recunoscut fapta comisă și a fost arestat. 

Conform gloucestershirelive.co.uk David Peach-Miles era trezorier la ”Ruardean Parochial Church Council” din ”Forest of Dean”, Gloucestershire, Marea Britanie și avea ca obiectiv să devină preot. Însă imediat ce a ajuns trezorierul bisericii (martie 2015), el nu a putut rezista tentației și a început să fure din banii primiți din donații, și să îi joace la pariuri pe net.

Prima dată a furat 2,000£ în aprilie 2015, iar la descrierea retragerii a precizat că banii sunt pentru flori. Văzând că nimeni nu a obervat neregulile, bărbatul de 37 de ani a început să fure constant bani, iar după 10 luni prejudiciul deja ajunsese la suma de 37,000£.

În final reprezentanții bisericii au observat că lipsește o sumă importantă din conturile bancare, iar prima persoană pe care au luat-o la întrebări a fost bineînțeles David. Acesta a recunoscut imediat că el a fost cel care a furat banii, dând vina pe o dependență față de pariuri sportive. 

Totuși în cazul acesta păcatele nu i-au fost iertate, ci în schimb a fost anunțată poliția care l-a arestat. De curând a avut loc și procesul prin care David a fost condamnat la 16 luni de închisoare cu executare, iar visul său de a deveni preot probabil nu se va mai îndeplini niciodată.

Comunitatea locală este revoltată de acest caz deoarece toți cei 37,000£ jucați la pariuri de David proveneau din donații date de familii care sperau ca banii să fie folosiți pentru ajutarea nevoiașilor sau pentru modernizarea bisericii, dar în nici un caz nu pentru jocuri de noroc.

Sursă foto: gloucestershirelive.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi