Trei tineri jockei britanici au fost arestaţi după ce au răpit şi violat o fată de 18 ani

Puştii, în vârstă de 21 de ani, au supus-o pe fată ore în şir la perversiuni sexuale cu acte de agresiune în timpul unei orgii organizată acasă la unul dintre ei. Bătută şi violată, victima în vârstă de 18 ani a fost abandonată a doua zi dimineaţa în faţa casei sale, aflată la mică distanţă de locul unde s-a petrecut nebunia. Fata s-a dus imediat la poliţie, iar Brendan Powell Jr, Richard Condon şi Sean Mooney au fost arestaţi. Duşi la secţie ei şi-au recunoscut fapta, dar au spus că nu au constrâns-o în niciun fel pe fată să întreţină raporturi sexuale cu ei. 

Unul dintre ei, Brendan Powell Jr este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri jockei din Marea Britanie, iar presa de specialitate îi prevedea un viitor strălucit. El este fiul unui mare campion şi antrenor de echitaţie. Acesta a rămas aproape fără cuvinte când a auzit ce a făcut fiul său. "Eu ştiu bine ce fel de educaţie a primit. Tocmai de aceea sunt consternat de fapta lui. Sunt mâhnit şi trist", a spus Brendan Powell senior (foto: alături de fiul său, Powell jr).

El (nn - Powell jr) a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Cu toţii muncim din greu pentru echipă şi pentru ca lui să nu-i lipsească nimic. Era o legătură foarte strânsă între noi toţi. Acum, totul pare că se duce de râpă,

---a declarat un îngrijitor al grajdurilor unde tatăl lui Powell jr munceşte ca antrenor

Acuzaţi de răpire şi viol, cei trei tineri jockei au fost eliberaţi pe cauţiune, iar luna viitoare se vor prezenta la tribunal pentru a se apăra în faţa acestor acuzaţii. "Toţi trei sunt nişte jockei valoroşi şi foarte populari. Este o lovitură pentru mulţi dintre cei care îi cunosc şi care pariază sume importante pe victoriile lor", a spus un apropiat al celor trei pentru presa engleză.

 

Foto: Racingfotos.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi