Trei super bilete câștigate la un Excelbet din Tulcea în decurs de doar câteva zile!

În urmă cu două zile v-am arătat biletul unui parior din Tulcea care a pus la o agenție locală Excelbet 4,000RON pe pronosticul Pauză / Final : 2 / 2 la meciul FC Botoșani vs Steaua, acesta câștigând nu mai puțin de 16,000RON. Biletul poate fi văzut AICI.

Nu știu dacă același parior s-a gândit să își joace profitul și pe alte bilete, sau dacă alți tulceni s-au simțit inspirați de acel câștig, dar cert este că în aceeași agenție din Tulcea s-au mai câștigat alte două bilete foarte tari, ambele plasate vineri la o diferență de câteva ore unul de celălalt.

Primul bilet a fost jucat pe o miză de 2,000RON, acesta conținând cinci pronosticuri de cote apropiate: 1.37 - 1.52. Printre acestea se regăsește și meciul FC Brașov vs UTA Arad, unde pariorul a mers pe un pronostic de 1x. Reamintesc că ”stegarii” s-au impus cu 3:2 deși erau conduși cu 1:2 în minutul 90! În final fericitul câștigător a pus mâna pe suma de 11,596RON!

tulcea-1.jpg

 

Al doilea bilet conținea o singură selecție: victoria lui Wawrinka în fața lui Nishikori într-un meci ce conta pentru semifinalele turneului de la US Open. Cota oferită era de 2.20, iar elvețianul s-a impus cu 3:1 după ce a pierdut primul set. Mai interesant este faptul că pariul a fost pus pe 6,000RON, ceea ce înseamnă că după plata taxelor pariorul a luat 11,596RON. 

tulcea-2.jpg

Ținând cont că cele două bilete au fost plasate în aceeași agenție Excelbet ca și pariul pe Steaua, și doar la o singură zi după, nu m-ar mira ca acestea să aparțină aceluiași parior. Un lucru este însă sigur: respectiva casă de pariuri a avut de plătit ceva bani weekend-ul acesta.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi