Trei români au jucat poker în Macau la un turneu de 2,5 milioane de dolari!

Mihai Zidaru, fostul nostru coleg și membru al comunității Pariurix, Valentin Apostol și Andrei Boghean (locul 4 în România) participă în aceste zile la turneul de poker Macau Championship Main Event, la care s-au înscris peste 500 de jucători.

În imagine: Mihai Zidaru (dreapta), Valentin Apostol și prietena acestuia din urmă:

Povestea lui Mihai o puteți citi pe site-ul nostru, el a ieșit din concurs, din păcate, în prima zi, ceilalți doi români părăsind competiția în ziua a doua.

Astăzi s-a intrat deja în premii, au rămas 103 concurenți, iar ultimul loc ia aproximativ 8000 de dolari. Premiile totale sunt de peste 2,5 milioane de dolari.

Cei trei români au participat ieri la petrecerea organizată de PokerStars pentru toți concurenții din acest Main Event. Aici s-au putut întâlni cu jucătorii profesioniști de la PokerStars, printre care celebrul Felipe Ramos.

Băieții noștri au fost dezamăgiți de ratarea intrării în premii, dar sunt extrem de bucuroși că au ajuns aici, la Macau, unde au găsit o altă civilizație, s-au întâlnit cu oameni de pe toate continentele și, nu în ultimul rând, au câștigat experiență.

Andrei Boghean este singurul jucător profesionist dintre cei trei români. De la Macau, el va pleca la Monte Carlo și apoi în Las Vegas pentru alte două turnee de poker, unde speră să aibă mai mult noroc.

Ieșiți din concurs, cei trei români se bucură acum de câteva zile de vacanță până pe 10 aprilie, când este programată plecarea din Macau.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!