Trei români au ajuns la masa finală de la Eureka Poker Tour din București, dar marele câștigător a fost un israelian!

Între 16 și 22 mai 2016 a avut loc la hotelul Intercontinental din București etapa a doua din cadrul ”Eureka Poker Tour Season 6”. Acesta este un festival de poker la care au participat unii din cei mai buni jucători din Europa și nu numai. Pe lista participanților s-a aflat și Daniel Negreanu care a venit special pentru ”Eureka Main Event”, acolo unde spera să prindă măcar un loc la masa finală.

poza.jpg
Poză preluată de pe pokerstars.com. Avishai Shitrit în stânga și Moshe Eliyahu în dreapta.

Însă acestuia nu i-a surâs norocul. Conform pokerstarsblog.com Negreanu a fost eliminat încă din prima zi a competiției. Totuși au fost alți români care s-au descurcat foarte bine, motiv pentru care jumătate din cei șase ajunși la masa finală erau de la noi din țară: Jozsef Liszkovics, Razvan Costinel Belea și Carmen Zăinescu. Deși erau șanse destul de mari ca marele câștigător să fie român, nici unul din cei trei nu a reușit să meargă până la capăt. Carmen, singura fată de la masa finală, a terminat pe poziția a șasea și a luat un cec de 22,860€, după care Răzvan a fost eliminat și el, acesta punând mâna pe un premiu de 29,200€.

Următorul care a părăsit masa finală a fost bulgarul Yasen Dichev, el luând 37,070€, iar astfel au mai rămas doar trei jucători. Jozsef Liszkovics, jucător cu cetățenie atât ungară cât și română, avea în acel moment 4,5 milioane de cipuri, cu 3,25 milioane mai puțin ca Avishai Shitrit, dar cu 2,7 milioane mai mult decât Moshe Eliyahu. Chiar și așa, Liszkovics nu a reușit să prindă heads-up-ul, acesta fiind o afacere 100% israeliană. În final Shitrit a ieșit marele câștigător al turneului, el asigurându-și un cec de 107,350€, în timp ce compatriotul său a luat 66,950€,

Acesta a fost primul turneu live organizat de PokerStars în România, și cu siguranță vor mai exista și altele în viitorul apropiat. 

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi