Trei români ar putea juca din ianuarie la Anderlecht! Pantilimon e dorit lângă Chipciu şi Stanciu!

Belgienii au prins gustul transferurilor fotbaliştilor români. După Chipciu şi Nicușor Stanciu, Anderlecht îl vrea şi pe Costel Pantilimon! Românul e văzut de către şefii echipei varianta ideală în poartă, scriu belgieni de la voetbalnieuws.be, care notează că Anderlecht poate profita de faptul că jucătorul român în vârstă de 29 de ani este rezervă la Watford. 

Fostul portar al lui Manchester City este în prezent abia a doua opțiune a lui Watford, un club care se află în relații bune cu Anderlecht. Mai mult, acesta ar lucra alături de Stanciu și Chipciu la Anderlecht, jucători cu care e coleg la naționala României,

---scrie presa belgiană

Pe lista portarilor doriți de Anderlecht se mai află Asmir Begovic, Salvatore Sirigu, Rafael Cabral, Daniele Padelli și Rafal Gikiewicz. La 4,5 milioane de euro este cotat Pantilimon pe piaţa transferurilor de către nemţii de la transfermarkt.de.

Împrumutat la Manchester City în 2011 de către Poli Timişoara, Pantilimon a fost cumpărat de englezi un an mai târziu. City a renunţat însă la el după doi ani, când a plecat liber de contract la Sunderland. După alţi doi ani în care a fost mai mult rezervă, Pantilimon a semnat pe 19 ianuarie 2016 cu Watford, care a plătit pentru el 588 de mii de euro. Până în vara lui 2019 mai are contract portarul naţionalei României cu cei de la Watford, care cer 5 milioane de euro pentru Pantilimon.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi