Trei ponturi, umilințele Stelei și corespondență de la Rio, 17 august, la Pariuri fără secrete

Am comentat în emisiunea de azi umilințele suferite de Steaua aseară, la partida cu Manchester City, atât pe teren, cât și în tribune, unde fanii lui Dinamo au "copt" o farsă nemaiîntâlnită până acum în lumea fotbalului intern și internațional.

rps7076.jpg

Am vorbit, ca de obicei, și despre Jocurile Olimpice, unde România a rămas cu patru medalii, iar Alexandru Enciu ne-a transmis impresiile de la fața locului, într-o corespondență specială pentru pariurix.com.

Vă arătăm azi un superbilet jucat cu 50 de lei pe patru meciuri, dintre care unul de 2 pauză, 2 final, și un câștig de 8500 de lei.

Avem pentru voi nu mai puțin de trei ponturi în emisiune, unul pe handbal, dat de expertul nostru Marius Huțu, care a nimerit-o și ieri – 1X la Franța – Spania (feminin) și două pe fotbal din Liga Campionilor, oferite de specialiștii noștri Răzvan Codorean și Dan Ștefănescu. Studiași-le cu atenție și selectați-le doar pe cele în care credeți.

Biletul zilei are o cotă totală generoasă, de peste 6, cu un meci de tenis și două de fotbal, dar trebuie să vedeți și Bomba zilei, pe o partidă din Liga a doua rusă, unde este implicat un român.

La Chestiunea zilei, am vorbit despre "money management" și despre cum puteți fi mai disciplinați atunci când pariați. Fără disciplină și fără rigurozitate, este foarte greu să obțineți profit pe termen lung.

Faza zilei de azi încearcă să vă scoată un pic din stresul cotidian și din încrâncenarea pariurilor. Merită să o vedeți pentru puțină destindere.

Emisiunea o puteți vedea mai jos. Noi vă dorim noroc și disciplină!

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi