Trei ponturi la pariuri pentru România vs Muntenegru

În această seară cu începere de la ora 21:45 naționala României joacă primul meci din campania de calificare pentru Cupa Mondială din Rusia, adversar fiind reprezentativa Muntenegrului. Sunt convins că vor fi destul de mulți cei care vor paria pe această partidă, iar de aceea în cele ce urmează îți prezint trei ponturi, și îți voi recomanda și agențiile unde să le joci pentru a putea profita de pe urma unor promoții foarte atractive.

 

România să câștige @ 1.65

Colegul nostru Florin Caramavrov merge pe un pronostic de 1 solist la acest meci, iar dacă vrei să afli argumentele lui te invit să citești avancronica partidei România vs Muntenegru. Dacă ești de aceeași părere și vrei să mizezi pe o victorie a tricolorilor, atunci te invit să o faci la Fortuna (D.ONJN 1560/25.08.2016) deoarece în cazul unui pariu pierzător vei primi înapoi jumătate din miză sub forma unui freebet. Pariază acum!

Exemplu: Pariezi 400RON pe 1 solist. Dacă România se impune, atunci vei lua 660RON, bani cu care poți face orice dorești. În cazul în care Muntenegru pleacă cu cel puțin un punct de la Cluj, vei primi înapoi 200RON sub formă de freebet.

Prin cadrul acestei promoții poți fi rambursat cu maxim 200RON, iar freebet-ul este valabil timp de 7 zile din momentul în care a fost creditat pe cont. Acesta poate fi utilizat pe orice cotă, dar nu mai mare de 8.00.

 

România marchează prima @ 1.50

România a deschis scorul în șapte din ultimele zece partide, și are toate șansele să o facă și în această seară în condițiile în care Muntenegru nu a mai deschis scorul într-un meci, fie el oficial sau amical, de aproape un an de zile de la o înfrângere 2:3 cu Austria. 

Dacă vrei să joci acest pronostic, atunci cel mai bine ar fi să o faci la Netbet (D.ONJN1279 /29.06.2016), pentru că indiferent de rezultatul final vei primi un freebet de 30RON! Singurele condiții suint acelea ca pariul tău să fie pe o miză minimă de 30RON, iar acesta să fie de tipul single pre-meci (singur pe bilet și plasat înainte de fluierul de start). Apropo, promoția nu este valabilă doar pentru ”România marchează prima” ci și pentru opțiunea ”Victorie România”! Pariază acum!

netbet.png

 

Scor corect: 1:0 @ 5.00

Acest pont trebuie luat doar ca o simplă sugestie, deoarece un scor corect nu este chiar ușor de ghicit. Totuși o victorie cu 1:0 a tricolorilor pare a fi cel mai probabil rezultat, atât din punct de vedere al cotelor oferite cât și al statisticilor: în calificările pentru Euro naționala noastră s-a bazat mai mult pe defensivă, și deși Daum a promis un stil ofensiv de joc, nu cred că își va asuma prea multe riscuri încă de la primul meci. De partea cealaltă adversarii noștri au avut rezultate destul de modeste în ultimul an, și nu m-ar mira chiar deloc dacă nu ar reuși să puncteze în acest joc. 

Dacă plasezi un pariu de tipul Pauză / Final sau Scor Corect (pe orice rezultat dorești) la Betano (intră acum pe site), ai un colac de salvare: în cazul în care pariul tău este pierzător, iar partida se termină 0:0, atunci vei primi înapoi integral banii mizați. Aceștia sunt rambursați ca fonduri reale, deci suma nu este supusă vreunei condiții de rulaj. Ținând cont că din iunie 2015 și până acum naționala tricoloră a bifat patru remize albe, această măsură de siguranță merită luată în considerare.

Tot la Betano (D.ONJN 3311/ 18.12.2015)  beneficiezi și de promoția Marjă 0% la pariurile de tipul 1x2, ceea ce înseamnă că agenția oferă un payout de 100%! Astfel cotele oferite sunt:

  • Victorie România @ 1.72
  • Egal @ 3.65
  • Victorie Muntenegru @ 6.70

betano.png

 

Alte promoții pentru orice tip de pariu la România vs Muntenegru! 

Dacă nu ai un cont la Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) și îți deschizi unul acum, atunci primul pariu este fără risc: Poți paria pe orice dorești la România vs Muntenegru, iar dacă pierzi, primești integral înapoi suma pariată în limita a 150RON! Promoția este disponibilă doar dacă te înregistrezi prin link-urile noastre. Deschide acum un cont la Unibet! Iar dacă ai un cont dar nu te-ai jucat niciodată de pe mobil, atunci plasează un prim pariu de pe telefon sau tabletă, iar dacă acesta este pierzător, ești rambursat integral în limita a 50RON!

Sau dacă vrei să pui mai multe pariuri pe România vs Muntenegru, și ai prefera să ai mai mulți bani la dispoziție, atunci ai putea să te înregistrezi la Sportingbet (D.ONJN 2163/28.08.2015) dacă nu ești deja client. La un depozit de 200RON primești încă 200RON bonus instant, deci vei avea suficienți bani pentru a miza pe toate pariurile dorite. ATENȚIE! Din ce am înțeles, este o mică problemă cu promoția: dacă te înregistrezi de pe mobil nu vei primi bonusul instant. Problema va fi rezolvată mâine, dar până una alta recomand să îți deschizi un cont de pe calculator.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

Te-ar putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi