Trei jucători de cricket din Australia au fost prinși jucând la pariuri!

Trei jucători australieni de cricket (două femei și un bărbat) au fost prinși jucând la pariuri,și au fost sancționați deoarece au încălcat Codul Anticorupție impus de federația australiană de cricket. Joel Logan, Hayley Jensen și Corinne Hall au fost excluși inițial pentru doi ani din sport, dar în final au scăpat cu pedepse mult mai lejere.

Conform theguardian.com, Hayley Jensen a fost prinsă pariind pe un meci de pregătire din noiembrie 2015 dintre Australia și Noua Zeelandă. Pentru că a recunoscut acuzațiile aduse, pedeapsa i-a fost diminuată la șase luni.  

jensen.jpg
- Hayley Jensen

Joel Logan a pariat în martie pe două partide de la ICC World Twenty20, lucru pe care l-a recunoscut. Acesta însă a spus că el nu avea un contract full time la echipa sa, ci era un jucător din ”Futures League” cu contract pe fiecare meci în parte, iar astfel jucătorul de 21 de ani a scăpat fără nici o zi de suspendare.

Corinne Hall a plasat și ea două pariuri pe meciuri din campionatul intern de cricket, dar ca și ceilalți doi, a recunoscut acuzele aduse și a scăpat în final doar cu o suspendare de șase luni.

Dacă cei trei vor recidiva, atunci ei vor trebui să ispășească integral pedeapsa inițială. Cum ți se pare acest caz comparativ cu cel al lui Șumudică? Și acesta a scăpat cu o pedeapsă mai lejeră după ce a recunoscut acuzele aduse, dar pe de altă parte sunt antrenori care au pariat și au scăpat nesancționați deoarece au afirmat că alte persoane le-au folosit conturile de pariuri.

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!