Trei finale importante au loc astăzi în sportul mondial! Vezi aici unde ar trebui să pariezi și ce îți mai oferă acest bookmaker!

Ziua de duminică, 1 februarie 2015, este una destul de specială în sportul mondial deoarece astăzi au loc trei finale foarte importante. În cele ce urmează vă vom arăta care sunt aceste finale, care este casa de pariuri online cea mai potrivită la care să pariați pe ele și apoi vă vom prezenta și alte motive pentru care ar trebui să vă jucați astăzi aici! În final veți vedea că chiar dacă preferați pokerul sau jocurile de cazino tot site-ul ales de noi este cel mai potrivit. 

Oferta sportivă

Australian Open >>> Pariază acum!

La ora 10:30 se joacă finala de la turneul masculin de la Australian Open dintre Djokovic și Murray. La Sportingbet (deschide un cont acum) puteți paria înainte de începutul meciului pe câștigător, pe scorul corect la seturi, pe scorul corect al primului set, dar și pe multe alte pronosticuri. Iar dacă sunteți fan al pariurilor live trebuie să știți că în timpul partidei puteți plasa pariuri pe fiecare set, game și punct în parte. Plasarea pariurilor live este foarte rapidă, pariurile sunt procesate instant, iar câștigurile sunt creditate pe cont în maxim 1-2 minute de la finalizarea pariului. Astfel puteți paria în condiții optime fără să pierdeți nimic din acțiune.

tenis.png

Campionatul Mondial de handbal masculin >>> Pariază acum!

A doua finală mare a zilei are loc la Campionatul Mondial de handbal masculin cu începere de la ora 18:15. Țara gazdă și marea surpriză a turneului, Qatar, întâlnește Franța. Meciul este transmis live video de către Sportingbet. Și la această partidă aveți posibilitatea să plasați nenumărate pariuri live, incluzând pariuri pe fiecare gol în parte. Iar la 15:30 are loc finala mică dintre Polonia și Spania, asta dacă vreți să vă faceți încălzirea înainte de marea finală.

Super Bowl >>> Pariază acum!

Ultima finală a zilei este cea din fotbalul american dintre Seattle Seahawks și New England Patriots. Conform fusului orar din România, Super Bowl are loc la ora 01:30 în noaptea de duminică spre luni. Și aici, Sportingbet a fost mai mult decât generoasă cu numărul de pariuri oferite. În afară de pariuri pe câștigător, handicapuri și alte opțiuni populare, puteți plasa foarte multe pariuri care de care mai interesante:
- pariuri pe fiecare sfert în parte (incluzând pariuri pe handicapuri la fiecare sfert)
- pariuri pe puncte
- echipa care marchează prima/ultima
- echipa care câștigă aruncarea monezii la început de meci
- pauză/final
- pariuri speciale
- pariuri pe marcatori
- multe altele

Vă sugerăm să consultați oferta Sportingbet pentru a vă convinge cât de diversificată este oferta disponibilă.

super-bowl.png

Nu putem neglija însă sportul "rege". Partide ca Monaco - Lyon, Barcelona -Villarreal, sferturi de finală de la Cupa Africii și multe altele vă așteaptă astăzi. Și la acestea găsiți zeci de opțiuni de pariere atât înainte de începutul lor cât și live.


Promoții

Meciul zilei >>> Pariază acum!
Oferta sportivă nu este însă singurul motiv pentru care trebuie să alegeți astăzi Sportingbet. Agenţia are o ofertă interesantă la partida de fotbal dintre Monaco și Lyon. Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect cu orice sumă de bani și veți fi recompensați cu șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst indiferent de rezultatu pariului.

meciul-zilei.png

Predictorul Fotbalului >>> Pariază acum!
Iar odată ce plasați un astfel de pariu puteți participa și în Predictorul Fotbalului. Acesta este un concurs unde trebuie să pronosticați corect rezultatul (1x2) a 12 meciuri de fotbal. Runda 27-a a început ieri și se termină luni, 2 februarie 2015. Între data de 3 și 5 februarie au loc cele 12 partide din runda curentă. 12 pronosticuri corecte vă aduc în cont fabuloasa sumă de 45.000 RON, cu 11 pronosticuri puteți câștiga 8.500 RON, iar pentru 8-10 rezultate corecte sunteți recompensați cu lozuri răzuibile gratuite.

Participarea în acest concurs este gratuită dar trebuie ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv și cu orice miză de bani pentru a putea pune un bilet la acest concurs. Aveți dreptul de a pune câte un bilet în fiecare zi.

predictorul-fotbalului.JPG

Biletul zilei >>> Pariază acum!
Tot astăzi s-a relansat la noi pe site concursul "Biletul zilei" care este acum sponsorizat de Sportingbet. Zilnic puteți câștiga câte 40 RON dacă reușiti să furnizați biletul câștigător cu cea mai mare cotă din ziua respectivă. Detalii AICI.

Poker

Ziua de duminică, 1 februarie 2015, este perfectă pentru a vă juca pe platforma de poker a celor de la Sportingbet (Paradise Poker). Motivul este unul cât se poate de simplu: sunt oferite foarte multe turnee atractive la care puteți participa indiferent de bugetul vostru.

Ora 16:00 >>> $100 Freeroll >>> Premii în valoare totală de 100$ deși participarea este gratuită
Ora 19:00 >>> ChampionChip $50,000 >>> Acesta este turneul de la Paradise Poker care pune la bătaie cele mai mari premii: 50.000$. Detalii AICI.
Ora 21:00 >>> $17,500 Grand Live St. Maarten Online Final >>> Puteți câștiga unul din cele cinci pachete garantate care să vă ofere acces la un turneu offline în Caraibe cu toate cheltuielile incluse. Detalii AICI.

grand-live.png

Ora 21:00 >>> Poker Jumbo $750 >>> Acesta este turneul perfect dacă aveți fondurile limitate dar vreți să câștigați premii substanțiale. Potul total este de 750$ deși înscrierea costă doar 10 cenți! Plus că astăzi începe oficial o nouă etapă lunară, iar dacă vă jucați frecvent pe întreaga durată a lunii puteți la final să luați și o parte dintr-un pot suplimentar de 5,000$ oferit celor mai activi și constanți jucători! Detalii aici (articolul este din luna ianuarie dar regulamentul și absolut tot ce scrie acolo este valabil şi în februarie).
Ora 22:30 >>> Paradise $2,000 Final >>> este un turneu destinat exclusiv jucătorilor Paradise Poker care pune la bătaie premii totale de 2,000$ Detalii aici.


Alte servicii

Puteți să vă jucați și la jocuri de cazino unde astăzi valoarea totală a jackpoturilor depășește 21,5 milioane de euro! Sau vă puteți încerca nocorul la pariuri virtuale unde un campionat virtual începe la fiecare două ore și jumătate. Puteți paria pe aceeași echipă în mod constant la interval de câte trei minute și puteți urmări meciurile în simulări live video. Nu în ultimul rând, în secțiunea "Jocuri", categoria "Multiplayer" puteți oricând să jucați table, remi sau blackjack în compania altor jucători pe bani reali.

Indiferent de ceea ce preferați duminică, 1 februarie 2015, la Sportingbet sigur veți găsi.

Și nu în ultimul rând trebuie să vă spunem că dacă vă deschideți un cont acum primiți și trei bonusuri pentru prima depunere:
- Pariuri sportive: bonus de 50% în limita a 400 RON.
- jocuri de cazino: bonus de până la 1.200 RON în funcție de suma depusă
- poker: bonus de până la 1.000$ pentru prima depunere + un bilet pentru un turneu freeroll care are loc în luna martie și care pune la bătaie premii totale de 1,000$!

bonus-casino.JPG

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi