Transmisiuni live video - aici ai toate variantele prin care poți urmări meciuri live online!

Transmisiuni live video - vezi cum poți urmări de pe calculator sau de pe mobil meciuri live online! Noi îți oferim toate alternativele, cu bune și rele, iar pe unele din ele sigur nu le cunoșteai chiar dacă erau extrem de simple!

Se mai întâmplă din când în când să vrei să urmărești un meci sau un eveniment sportiv, iar acesta să nu fie transmis la televizor, sau pur și simplu să nu ai un televizor în față. Și eu am pățit-o de nenumărate ori; acum mă descurc rapid, dar la început, fără câteva informații de bază, nu prea știam ce să caut și unde. Unele soluții erau chiar extrem de simple și bune, dar săream peste ele pentru că pur și simplu nu le luam în calcul. Așa că vreau să îți prezint și ție toate alternativele pe care le cunosc, iar dacă mai știi vreuna, te invit să dai un reply mai jos ca să completăm împreună lista. Apropo, nu m-am referit doar la transmisiuni de pe PC, ci și la cele de pe telefon sau tabletă!

Iar dacă vrei să aprofundezi subiectul, avem un articol mult mai amănunțit pe care îl poți accesa la acest link: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate cu transmisiuni live video!

 

Meciuri live online la case de pariuri online

Inevitabil această variantă trebuie trecută pe listă. Sunt mai multe agenții licențiate care oferă posibilitatea de a urmări meciuri live online, dar eu le voi enumera doar pe cele recomandate de PariuriX. La fiecare din acestea poți urmări gratuit meciul dorit cu singura condiție de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri (chiar și 50 de bani). Live stream-urile dorite pot fi accesate atât din browser-ul calculatorului (direct din fereastra de pariuri live), cât și din cadrul aplicației proprii pentru mobil. Fiecare din operatorii de mai jos are aplicație atât pentru IOS cât și pentru Android prin care poți urmări FULLSCREEN partidele dorite.

  • Operator 1 (L1160657W000330) – te așteaptă cam 30,000 de transmisiuni anual, dintre care atracțiile principale sunt Bundesliga, Ligue 1, Primera Division și NBA
  • Operator 2 (L1160651W000195) – printre cele 25,000 de transmisiuni anuale  găsim toate partidele din La Liga, Bundesliga și Ligue 1, turneul de Grand Slam de la Wimbledon, dar și multe alte evenimente sportive.
  • Operator 3 (L1160656W000327) – sunt oferite în jur de 10,000 de transmisiuni pe an. Vei găsi mai mult competiții de mâna a doua, dar asta nu e un lucru rău, pentru că multe din partide nu pot fi găsite prin alte părți.
  • Operator 4 (L1170664W000663) – are exclusivitate asupra Liga 1 Betano, ceea ce e un mare plus, dar găsești și partide din La Liga, Ligue 1 sau Bundesliga. În total te așteaptă 24,000 de transmisiuni pe an
  • Operator 5 (L1160655W000329) – dintre cele 10,000 de evenimente transmise anual nu lipsesc meciurile de fotbal din Serie A și FA Cup, turneele de Grand Slam US Open și Roland Garros, dar nici Eurocup și Euroliga de baschet.


Transmisiuni live video prin Sopcast

Sopcast este un progrămel ce funcționează atât ca plug-in pentru Internet Explorer cât și ca aplicație independentă pentru Windows, Android și MAC. Aceasta poate fi descărcată de pe sopcast.com. Ea era pe vremuri varianta mea preferată pentru că transmisiunile au o calitate video ridicată, nu se blochează, și nu conțin reclame.  Partea proastă e că în ultimii ani numărul de canale disponibile este tot mai mic.

Cum găsesc meciul care mă interesează? Cea mai simplă variantă este să dai un search pe Google de genul ”Juventus vs AS Roma live online Sopcast”. Vei găsi site-uri care oferă link către meci; dacă ai plug-in-ul pentru IE atunci transmisia va încărca în browser, iar dacă ai aplicația atunci vei fi redirecționat către aceasta. Mai e și varianta să știi direct adresa unui post TV și să o introduci în programul Sopcast, dar e destul de greu să găsești pe net o listă actualizată cu adrese corecte. Dacă vrei să afli mai multe despre Sopcast accesează ACEST ARTICOL.

 

Transmisiuni live video prin Flash Player

Pentru această variantă poți opta doar de pe PC, nu și de pe mobil. Stream2watch.co, stopstream.me, feed2allnow.eu, livefootballol.com și soccerjumbotv.me sunt doar câteva din site-urile populare. Dar dacă dai un Google de genul ”Real Madrid vs Barcelona live online”, vei găsi zeci de site-uri ce oferă link-uri către meci (s-ar putea totuși să nu găsești din prima un link funcționabil). Transmisiunile din browser care nu sunt prin Sopcast, vor fi prin Flash Player. Aceasta este și metoda cea mai simplă prin care poți găsi aproape orice meci din lumea asta.

Chiar și așa eu nu suport această variantă și nu o folosesc decât dacă nu am alte alternative. De ce? În primul rând calitatea transmisiunilor este de obicei slabă, plus că stream-ul se poate bloca în orice moment. De asemenea, delay-urile sunt mari, chiar și de 1 minut. Nu mai zic de abundența de reclame care umple tot ecranul, dar să zicem că această problemă poate fi combătută cu plug-in-ul AdBlock Plus.

Unde vedem la televizor și pe net campionatele importante ale Europei, sezonul 2017-2018?

 

Transmisiuni live online pe Youtube

Este o variantă mai nouă, dar foarte interesantă, mai ales că merge atât de pe PC cât și de pe mobil. Cauți direct pe Youtube ”Steaua vs Dinamo live online”, dar după ce începe meciul. Calitatea este bună, delay-ul este mic, și stream-ul nu prea se blochează. Pare varianta perfectă, doar că nu vei găsi toate meciurile care îți trec prin cap. De multe ori nu reușesc să găsesc nici măcar partide importante din campionate de top. Dar pe de altă parte am găsit destul de multe meciuri din Liga 1 Betano de exemplu, dar și din alte campionate medii precum Cehia sau Polonia. Poți da un search să vezi dacă ai noroc, și așa durează maxim un minut.

 

Transmisiuni gratuite de pe site-ul competițiilor

De exemplu la sporturi de nișă sau competiții mai mici din hochei, baschet sau tenis vei găsi chiar stream-uri gratuite pe site-urile oficiale ale respectivelor evenimente. De exemplu toate meciurile de eSports pot fi urmărite gratuit de pe PC pe site-ul twitch.tv, și de pe mobil prin aplicația Twitch. E site oficial, legitim, care garantează implicit și cea mai bună calitate posibilă a transmisiei.

 

Transmisiuni live stream prin aplicații de mobil

De exemplu nu ești acasă și este un meci pe TVR 1. Vezi că televiziunea națională are o aplicație pentru mobil care îți permite să urmărești gratuit posturile proprii, deci implicit și meciurile! Că am văzut o groază de persoane care se chinuiau la un meci al naționalei să găsească un link pe net, și habar nu aveau că soluția era atât de simplă. La fel, pot exista aplicații gratuite și ale unor televiziuni de afară care transmit partide de fotbal ce te-ar putea interesa, dar trebuie să te documentezi un pic. Și televiziuni de sport precum Telekom TV și Digi Sport au aplicații proprii, doar că în cazul lor accesul se face contra-cost. Canalul Look TV poate fi urmărit de pe mobil dacă ai un abonament Orange TV sau See Now.

Sunt și posturi TV internaționale sau competiții importante ce au adoptat sistemul Pay-Per-View. Ele oferă posibilitatea de a le urmări transmisiunile proprii de pe orice calculator, Smart TV sau dispozitiv mobil prin intermediul unei aplicații, dar aceste servicii nu sunt gratuite. Câteva exemple care îmi vin în minte sunt Eurosport, ESPN.go, NBCSports, NBA și NHL.

Pariază și urmărește transmisiuni live video la casa de pariuri online recomandată de PariuriX!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!