Transferul lui Alibec a căzut! Gnohere, din nou interesant pentru Steaua

Încurcate sunt căile...fotbalului! Dat ca şi transferat pentru suma de 1,5 milioane de euro, Alibec nu va mai ajunge la Steaua! Deşi Becali a anunţat ieri că jucătorul Astrei a semnat cu Steaua, astăzi înţelegerea a picat. Chiar şi Şumudică confirmase mutarea lui Alibec, care ar fi urmat să ajungă în Ghencea la iarnă.

Presa sportivă din România scrie că afacerea ar fi picat din cauza lui Ioan Becali. Recent eliberat din închisoare, după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor, acesta l-ar fi făcut pe Alibec să se sucească şi să refuze semnarea ultimelor acte. Conform celor de la Sport.ro, Alibec are o ofertă mai bună, din străinătate, de 2,5 milioane de euro.

A venit Giovani cu o ofertă mai bună?!...Nu ştiu nimic, n-am auzit, dar nu e nicio problemă. Fiecare îşi face meseria,

---a declarat Gigi Becali la DigiSport

Patronul Stelei s-a repliat rapid şi a reactivat propunerea pentru Gnohere. Becali a vrut să-l aducă în Ghencea pe atacantul francez în ultima zi de transferuri din această toamnă, dar conducerea lui Dinamo a refuzat o ofertă de 800 de mii de euro. Becali a micşorat acum oferta şi e dispus să plătească doar 500 de mii de euro! Datele problemei sunt altele pentru Dinamo, pentru că Gnohere intră în ultimele 6 luni de contract şi ar putea semna cu oricine în iarnă. Astfel, echipa din "Ştefan cel Mare" l-ar pierde gratis în vară. 

Şefii lui Dinamo au oricum o problemă. Daca îl vor pastra pe Gnohere, le va fi imposibil sa îl folosească odată ce jucătorul a semnat cu Steaua, ştiută fiind reacţia fanilor dinamovişti în astfel de situaţii. Practic, conducerea lui Dinamo va fi pusă în situaţia de a-l ţine pe Gnohere pe bară 6 luni şi să nu încaseze niciun ban, sau să-l lase la Steaua în iarnă şi să ia acum pe jucătorul francez 500 de mii de euro. 

De bani are nevoie şi Negoiţă pentru a mai continua la Dinamo. Şi se pare că lucrurile încep să revină la normal. Gazeta Sporturilor anunţă că Red Bull, un nume important în business, este tentată să pătrundă în fotbalul românesc. Potrivit Gazetei, brandul este dispus să bage bani la Dinamo, iar după discuţiile cu Negoiţă se va stabili dacă va cumpăra acţiuni sau dacă doar va fi vorba de o sponsorizare. 8 milioane de euro este valoarea de piaţă a brand-ului, conform celor de la Forbes. Informaţia a venit la doar o zi după ce şeful lui Dinamo, Negoiţă a anunţat că negociază cu investitori străini preluarea echipei.

 

Foto: Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi