Transferul lui Alexis la Man City, chestiune de ore. Cât oferă City și ce zice Wenger

Manchester City are gânduri mari. Echipa lui Guardiola a demarat în trombă sezonul ăsta și se duce glonț către titlu în Premier League, unde e lider detașat. În plus, Pep își pregătește încă de pe acum prezența în Champions League la anul, unde are ca obiectiv câștigarea trofeului. Pentru asta are nevoie de noi jucători, iar în actuala ”fereastră” de transferuri și-a stabilit ca principală prioritate aducerea lui Alexis Sanchez (foto: 90min.com)

Potrivit celebrului jurnalist Giancluca diMarzio, starul chilian este ca și jucătorul lui City! Intrat în ultimele 6 luni de contract cu Arsenal, Alexis a acceptat mutarea pe ”Etihad” pentru un salariu fabulos - de 14,7 milioane de euro anual. În plus, el va primi la semnătură un bonus de 35 de milioane de euro! Totuși, Wenger nu vrea să-l cedeze acum pe atacantul chilian, ci abia la vară. Dar mai mult ca sigur că șefii ”tunarilor” nu-l vor asculta pe francez și-l vor lăsa să plece acum pe Alexis pentru a nu-l pierde gratis la vară. 

25 milioane de euro e dispusă Man City să-i plătească acum lui Arsenal pentru Alexis Sanchez, cotat pe piața transferurilor la 71 milioane de euro. Chilianul a sosit pe ”Emirates” în 2014, iar de atunci a marcat 80 de goluri în 165 e partide pentru echipa care l-a cumpărat de la Barcelona pentru 36 milioane de euro. 

Pe măsură ce viitorul lui Alexis Sanchez (foto: sportpictures.eu) rămâne pe ordinea de zi, Arsene Wenger consideră că Arsenal va lupta împotriva banilor lui Man City. Francezul recunoaște că Arsenal nu poate concura financiar cu City, dar că va încerca să-l convingă pe Alexis să rămână la echipă până la finalul sezonului. Mai mult, el a spus la ultima conferință de presă că Arsenal nu a primit încă nicio ofertă oficială pentru atacantul chilian de la Man City! 

Atunci când a discutat despre această înțelegere, Wenger a făcut o referire exagerată la puterea financiară a șefilor lui City apelând la cuvântul ”benzină”.."Nu știu care este politica lor. Dacă oferta va veni, sigur că vom fi pe planul doi în această afacere. Nu mă aștept la nimic, mă concentrez doar la meciurile care urmează. În mod normal când primești o ofertă trebuie să răspunzi, dar în momentul de față este liniște”, a declarat Wenger (foto: arsenal.com)

Arsenal continuă să lucreze la eventualele prelungiri ale contractelor pentru mijlocașii Mesut Ozil și Jack Wilshere care, împreună cu Sanchez, sunt liberi să discute termenii unor noi înțelegeri cu alte cluburi. "Nu este o preocupare majoră, deoarece cred că mai toți jucătorii de vbaloare de astăzi doresc să joace în Premier League. Acest campionat poate plăti contracte și salarii pe care niciun alt club - cu excepția a trei sau patru din alte campionate - nu le poate oferi", a mai spus Wenger. 

La această casă de pariuri puteți paria pe următoarea destinație a lui Alexis Sanchez. Firesc, cele mai mari șanse sunt ca el să ajungă la Man City, o miză împărtășită și de către bookmakerii din Anglia. 2.80 e cota ca chilianul să fie convins de Wenger și să rămână la Arsenal până la vară. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi