Transfer i(REAL): Zidane la Middlesbrough! E mutarea verii din fotbal, anunţată de presa din Spania

Englezii de la Middlesbrough îl vor pe Zidane! Pe...Enzo Zidane. E mutarea verii anunţată de spaniolii de la "As", care scriu că băiatul legendarului Zinedine Zidane este dorit la gruparea promovată după mulţi ani în Premier League. În varstă de 21 de ani, Enzo a evoluat în sezonul trecut pentru Real Madrid Castilla, şi ar putea veni sub formă de împrumut la Middlesbrough - coşmarul Stelei din Europa de acum 10 ani. Zidane jr. este dorit în mod special de antrenorul Aitor Karanka, fostul secund al lui Jose Mourinho la Real Madrid. 

Şefii lui Middlesbrough nu s-au uitat la bani până acum ca să-i satisfacă dorinţele lui Karanka - au plătit 15 milioane de euro numai pentru olandezul Marten de Roon, venit de la Atalanta. Alvaro Negredo, Victor Valdes şi Gaston Ramirez au sosit şi ei vara asta la Middlesbrough, care are planuri măreţe în noul sezon din Anglia.

Enzo Zidane se află cu Real Madrid in turneul din Statele Unite şi a spus că va da un răspuns la finalul stagiului de pregătire de peste Ocean. Spaniolii mai scriu că Zidane senior nu se opune plecării fiului său în Anglia. 

Aproape 26 de milioane de euro a cheltuit până acum Middlesbrough pe transferuri în această vară. În afara olandezului De Roon, englezii au mai plătit 3 milioane de euro pentru Antonio Barragan şi alte 5 milioane pentru fostul jucător al lui Ajax, Viktor Fischer. În rest, au luat jucători liberi de contract sau sub formă de împrumut, în frunte cu fostul portar al Barcelonei, Victor Valdes, şi  Alvaro Negredo - jucătorul Valenciei.

Foto: dailystar.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi