Transfer de crystal. 40 de milioane de euro a costat-o pe Crystal Palace belgianul Benteke

Crystal Palace abia s-a salvat sezonul trecut de la retrogradare, iar anul ăsta șefii echipei nu vor să mai stea cu frica în sân. Nu s-au uitat uitat la bani să aducă jucători de top, iar primul cu care s-au înțeles este Christian Benteke. Nu mai puțin de două luni au durat negocierile, și asta pentru că Liverpool nu a vrut să renunțe așa ușor la atacantul de 25 de ani. 40 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, va plăti Crystal Palace celor de la Liverpool pentru internaționalul belgian, care a primit undă verde pentru transfer numai după ce președintele lui Liverpool s-a consultat cu antrenorul Jurgen Klopp. Benteke mai are de trecut acum doar testele medicale, după care va semna contractul. Antrenorul lui Crystal Palace e cel mai fericit.

Îl cunosc foarte bine pe Benteke pentru că îl urmăresc de foarte multă vreme. Este jucătorul perfect pentru ceea ce vreau eu să fac acum din Crystal, o echipă care să nu mai plece cu șansa a doua în meciurile tari de campionat. Sunt extrem de încântat, l-am dorit enorm pe Benteke și i-am transmis asta la momentul potrivit și președintelui nostru,

---a spus Alan Pardew

Benteke a ajuns în Anglia în 2012, când a fost transferat de Aston Villa. La Liverpool a venit anul trecut, dar n-a reușit să convingă, așa că pentru Klopp a fost ușor să renunțe la el. Benteke n-a mai avut loc în planurile tehnicianul german, care i-a preferat pe Divock Origi și Roberto Firmino chiar și atunci când Daniel Sturridge a fost accidentat.

 

Foto: telegraph.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi