Trăieşte pe picior mare. Starul din NBA, Stephen Curry şi-a luat casă de 3048 metri pătraţi!

Stephen Curry a câştigat anul trecut trofeul de MVP pentru cel mai bun jucător din NBA. A fost al doilea din carieră. Acum, el îşi va duce trofeele în casa mult visată. Sezonul trecut, după finala cu Cleveland Cavaliers, Curry şi-a cumpărat o vilă într-un cartier select din San Francisco pe care a renovat-o complet.

5,775 milioane de dolari l-a costat casa, adică exact 48 la sută din salariul încasat în ultimul sezon. Cu 12,1 milioane de dolari e plătit Stephen Curry la Golden State Warriors. 44 de milioane de dolari i-a oferit actuala sa echipă pentru 4 ani de contract, înţelegere care se va încheia la anul, în vară. Atunci, îl aşteaptă o nouă înţelegere "beton". Conform presei de peste Ocean, 165 de milioane de dolari îi vor oferi şefii lui Golden State la anul pentru încă 4 ani de contract!

Curry a făcut o super-afacere. Casa (foto: ftw.usatoday.com) a fost scoasă iniţial la vânzare la preţul de 7,288 milioane de dolari, pentru ca apoi să coboare la 5,98 milioane. A mai salvat apoi 210 mii de dolari după ce a negociat la sânge preţul cu agenţia care i-a vândut palatul de 3048 de metri pătraţi!!

O grădină imensă, o piscină cu dimensiuni olimpice, o casă de oaspeţi separată, terase, fântâni, locuri de joacă pentru copii şi un imens pavilion în aer liber, cu propria bucătărie, sunt dotările..."căsuţei" lui Stephen Curry.  

Casa principală mai dispune de o sală de biliard (foto: ftw.usatoday.com), o bibliotecă şi o bucătărie imensă - toate dotate cu cel mai modern sistem de climatizare. 5 dormitoare cu băi şi şeminee, si un bazin de 1700 de litri de apă, care asigură irigarea continuă a teraselor şi a grădinii, şi-au făcut şi ele loc în noua casă a starului din baschet. Casa mai dispune şi de o cramă (foto: ftw.usatoday.com), în care Curry a început să aşeze sticlele sale preţioase.

 

Curry şi soţia lui, Ayesha, au făcut o adevărată pasiune din a cumpăra case. La sfârşitul anului 2015 au plătit 3,2 milioane de dolari pentru o casă de 2438 de metri pătraţi. Au ieşit pe plus, însă, după ce au vândut o altă proprietate cu 4,65 milioane de dolari. 

Nu toţi marii jucători din NBA au ştiut ce să facă cu banii câştigaţi. Mulți au ajuns să fie înglodaţi în datorii la doar câţiva ani după retragere. Presa de peste Ocean a stabilit care sunt regulile de bază pentru succesul în viaţă şi după retragerea de pe teren: 

1. Fără pariuri

2. Fără anturaje

3. Fără copii cu ...10 femei diferite

4. Mai puţine bijuterii şi investiţii luxoase 

Americanii au făcut şi Top 10, al jucătorilor care nu au respectat aceste reguli "de aur" şi care, ulterior, au avut probleme serioase cu banii:

Dennis Rodman (foto: usatoday.com), datorii de 1 milion de dolari 

Robert Swift, datorii de 1,3 milioane$ (locuieşte cu părinţii, este agent de jucători)

Jason Caffey, nu mai are nimic din 35 mil$ (are 10 copii, a făcut şi închisoare pentru neplata pensiilor alimentare)

Rick Mahorn, nu mai are nimic din 7,6 mil$ (i-a plătit şi fostei soţii 1,1 milioane$)

Kenny Anderson, mai are 800 000$ din 63,4 milioane$

Shawn Kemp, mai are 5 mil$ din 91,5 mil$

Antoine Walker, mai are 12,7 mil$ din 108 mil$ (a cheltuit 800 000$ la jocurile de noroc)

Allen Iverson, mai are 30 mil$ din 150 mil$

Vin Baker, nu mai are nimic din 97 mil$ (a apucat pe calea credinţei, vrea să devină pastor)

Latrell Sprewell, nu mai are nimic din 97 mil$ (i-au fost confiscate iahtul şi casa)

 

Foto: Realtor.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi