Tragedie la Jocurile Paralimpice. Un ciclist iranian a murit după ce a căzut în timpul cursei!

La Jocurile Paralimpice din Brazilia s-a aşternut tăcerea. Ciclistul iranian Bahman Golbarnezhad a murit după ce a făcut infarct în timpul unei curse! Tragedia s-a produs după ce sportivul a căzut şi s-a lovit cu capul de o piatră aflată pe marginea şoselei. Deşi medicii i-au acordat imediat primul ajutor, sportivul în vârstă de 48 de ani a fost declarat mort la spital. 

Sportivul din Iran era un veteran al Jocurilor Paralimpice. În 2012, la Londra a făcut spectacol în cursele individuale de urmărire. Preşedintele Comitetului Internaţional Paralimpic, Sir Philips Carven s-a arătat şocat de cele întâmplate.

Gândurile noastre, ale întregii mişcări paralimpice, se îndreaptă acum către familia îndoliată, prietenii şi colegii lui Bahman. Marea familie paralimpică este împietrită de durere după această oribilă tragedie care aruncă un văl de tristeţe peste Jocurile Paralimpice desfăşurate în Brazilia,

---a spus preşedintele Comitetului Internaţional Paralimpic

Sportivii au aprins candele şi au depus buchete cu flori la locul tragediei. Bahman Golbarnezhad era văzut ca unul dintre favoriţii la câştigarea unei medalii la Rio, dar aventura sportivului din Iran s-a terminat tragic într-o curbă a traseului stabilit de organizatori. Circuitul Gruman, pe care s-a petrecut tragedia, este unul profesionist şi s-a alergat pe el şi în timpul Jocurilor Olimpice. Atunci, olandeza Annemiek van Vleuten a căzut şi ea şi a ajuns la spital. Viaţa nu i-a fost pusă însă în pericol.

Cursa în care a murit sportivul din Iran a fost marcată de mai multe accidente. Pe ultimii metri, australianul Alistair Donohoe şi ucraineanul Yahor Dementyev, care luptau pentru aur, s-au şicanat reciproc şi s-au accidentat grav după o căzătură oribilă. Au avut nevoie de intervenţia medicilor.

 

Foto: wikipedia

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi