Traficul de pe Valea Prahovei l-a ajutat pe un bucureștean să câștige peste 100,000RON!

Poveste incredibilă trăită de un bucureștean în weekend. Acesta se întorcea duminică de la munte, dar plictisit de traficul de pe Valea Prahovei, s-a gândit să facă un mic popas la Bușteni în speranța că drumul se va mai elibera între timp. Pe la ora 13:30 el a intrat într-o agenție Stanleybet decis să își încerce norocul la pariuri pe loto.

Pariorul a văzut că la ora 15:00 are loc o extragere la Polonia Multi 1 (20/80), așa că a pus 50RON pe șase numere: 1, 53, 60, 61, 62 și 68, acestea fiind jucate atât în sistem 5/6 cât și 6/6. Apoi el și-a luat mașina, s-a întors pe DN1, și a luat-o ușurel spre capitală. 

Când în sfârșit a ajuns la destinație, a aflat că tocmai este mai bogat cu 1 miliard de lei vechi, și asta pentru că între timp a avut loc extragerea, toate cele șase numere jucate de el fiind câștigătoare. Mai jos poți vedea biletul, iar dacă vrei să îl verifici online, atunci intră pe stanleysports.ro, accesează secțiunea ”Verifică-ți biletul de pariere” și introdu 512926 în ”Cod Bilet”, și 386788 în ”Cod câștigător”.

stanleybet.jpg

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi