Totalbet – agenţie de pariuri offline recomandată pariorilor de toate nivelurile

Află tot ce trebuie să știi despre Totalbet - agenţie de pariuri offline recomandată pariorilor de toate nivelurile! Este și casa de pariuri cu cele mai multe sucursale stradale din România, deci cu siguranță vei găsi o agenție unde să plasezi pariurile dorite!

Totalbet este una din agenţiile de pariuri offline de pe teritoriul ţării noastre care în ultima perioadă acaparează tot mai mult teren şi încearcă să vină în spatele agenţiilor de top, cu vechime în branşa pariurilor sportive din România. Aruncând o privire peste site-ul agenţiei observăm interfaţa primitoare şi un meniu simplu, scurt şi la obiect, în care vedem în partea superioară secţiunile Pariuri Sportive, Pariuri Live, Bila Magică, Rezultate şi Bonusuri.

La pariuri poţi juca şi online! Nu trebuie decât să dai CLICK AICI!


Interfață și bonusuri

Pe prima pagină ne sunt prezentate următoarele evenimente care se vor desfăşura, dar şi un top al celor mai pariate 10 evenimente din ziua respectivă.

Agenţia Totalbet vine şi cu o promoţie excelentă, Bila Magică, un pariu în cotă fixă pe evenimente tip pariu numere, în care extragerile sunt redate simultan şi pot fi vizualizate în toate agenţiile care pun la dispoziţie acest pariu. Astfel, evenimentele se desfăşoară sub forma unor extrageri, iar dintr-un total de 49 de numere se vor extrage fix 35. Numerele se extrag pe rând şi vor fi afişate pe ecranul televizoarelor unul câte unul. Primele 5 numere n-au cote, iar restul de 30 vor avea afişate in dreptul lor cotele în funcţie de care se stabileşte câştigul pe bilet. Acest tip de pariu Bila Magică presupune indicarea corectă a cel puţin 6 numere din cele 35 extrase. Se poate opta şi pentru alte tipuri de pariuri, cum ar fi culoarea primei bile extrase, prima bilă extrasă par-impar si prima bilă extrasă mică-mare.

De asemenea, TotalBet oferă şi Bonus la pariurile multiple în care fiecare eveniment are cotă de cel puţin 1,25. Pentru un bilet format din 5 evenimente, câştigul se măreşte cu 5%, la 6 evenimente pariorul primeşte deja 10%, în vreme ce la un bilet cu 14 evenimente se ajunge la un plus de 50% din câştig.

sporturi.png


Ofertă sportivă, pariuri live și cote

Se pot plasa și pariuri live, lista cu evenimente fiind disponibilă atât pe site-ul agenţiei, cât şi în fiecare agenţie în parte. Casa de pariuri are şi opţiunea de verificare a stării biletului, dar şi funcţia de search prin care se poate găsi mai repede o echipă, un eveniment şi cotele aferente acestuia.

Cât despre cote, dacă facem o comparaţie între acestea şi cotele unei case de pariuri renumite precum Fortuna Bet spre exemplu, observăm că ele se apropie foarte mult de acestea, sau chiar le depăşeşte. De pildă, la meciul TNS – B36 Thorshavn din Liga Campionilor, Fortuna oferă 1.35 pentru 1, 4.60 pentru X si 7.10 pentru 2, în vreme ce TotalBet oferă 1.35 pentru 1, 4.65 pentru X si 7.60 pentru 2. Şi la partida dintre Levadia Tallinn si Crusaders lucrurile stau asemănător: Fortuna crediteză cu cotă 2.00 victoria gazdelor, cu 3.30 remiza şi cu 3.52 succesul oaspeţilor, în vreme ce TotalBet oferă 1.95 pentru echipa gazdă, 3.40 la X şi 3.60 pentru Maribor. 

Una peste alta TotalBet pare a fi o agenţie decentă pe "din afară". De urmărit totuşi dacă au lichidităţi în agenţii şi dacă la câştiguri din patru cifre nu eşti obligat să aştepţi câteva ore până să poţi ridica banii.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi