Share

Toronto FC-DC United, SUA

Ponturi Fotbal

Cota: 1.62

Adaugat de: Király Zoltán

17 Iun 2017 20:15 302 0
Logo Toronto FC
Logo DC United
Toronto FC
DC United
VS
03:00 18 Iunie 2017
MLS

Analiză și informații pentru Toronto FC v DC United

Toronto FC-DC United

Toronto nu a avut angajament de US Open Cup, fiind din Canada, astfel nu s-a disputat nici o partidă oficială din partea canadienilor. Înainte de pauza competițională Toronto a jucat cu două fețe, ori a pierdut la scor, oti a câștigat la scor, ceea ce mă duce cu gândul la o echipă instabilă. Dacă îl ai pe Giovinco care pe toate cele 6 goluri pe care le are, le-a marcat acasă, se poate merge pe încredere că italianul este foarte posibil pe lista marcatorilor. Toronto are un bilanț fantastic acasă: aproape cel mai bun atac cu 17 date și o apărare care a încasat 6. După primele 2 egaluri acasă, au urmat doar victorii, 5 la număr, așa că echipa este favorită certă, se reflectă și în cote.

DC United sunt într-o formă deloc de invidiat, dar cândva este de așteptat să revină în clasament, măcar în apropierea locurilor de playoff. Sunt ultimii în est (Toronto sunt primii) și nu-și permit să refuze jocul, deoarece trebuie să acumuleze puncte pentru a urca pe tabelă. AU jucat puțin ”afară” având doar 6 meciuri, dar au marcat des în deplasări, în 3 din ultimele 5, iar este de așteptat să primească gol de la Toronto. DC United trebuie să riște acum în atac și să se expună în apărare.

 

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Pont recomandat Toronto FC VS DC United

Este foarte posibil ca ambele echipe să marcheze, dar mie îmi mai place mai mult overul pentru că poate ieși în mai multe feluri. Sportingbet ne oferă cea mai bună cotă pentru acest eveniment. Aleg overul clasic, de 2,5 goluri pentru acest meci.

Pont pariuri: over2,5 goluri

Miza: 5/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Király Zoltán

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Király Zoltán

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0