Torje a renunțat la 300.000 euro să semneze cu Dinamo! Palic a revenit și el ”în haită”!

Până la urmă, Dinamo și-a văzut visul cu ochii - a reușit să-l ”repatrieze” pe Gabriel Torje! Șefii lui Ahmay Grozny au fost de acord ca fotbalistul de 28 de ani să joace până la finalul sezonului în ”Ștefan cel Mare”. Impresarul jucătorului, Cristea Opria ar fi vrut ca Torje (foto: fcdinamo.ro) să semneze cu Timișoara, dar a recunoscut că n-a vrut să treacă peste dorința acestuia. 

”Totul a fost normal, am semnat actele. Dinamo e clubul lui de suflet, normal că şi-a dorit acest transfer. Au fost destule opţiuni pentru el, multe discuţii, nimic concret. Dar asta a fost dorinţa lui, să fie şi în atenţia echipei naţionale. Miriuţă spune că abia aşteaptă un jucător ca Torje la echipă. În primul meci nu are cum să joace, în următorul sigur va juca. Aspectul financiar nu a contat deloc. A renunţat la sume mari ca să poată să se legitimeze", a spus Opria într-o intervenție la Pro X.

Gabi Torje e super-încântat de afacere. În tricoul lui Dinamo el a strâns până acum 137 de partide și a marcat 20 de goluri. "Sunt bucuros că am revenit la echipa mea de suflet. Mi-am dorit foarte mult să îmbrac din nou tricoul alb-roşu. Dinamo este clubul care m-a lansat în fotbalul european şi nu pot uita niciodată că aici am învăţat ce înseamnă performanţa. Sunt un om de cuvânt, un dinamovist şi aştept cu nerăbdare să joc alături de cea mai frumoasă galerie din România. Nu e timp pentru declaraţii, echipa este cea mai importantă şi toţi trebuie să ne gândim doar la play-off. Doar la Dinamo Bucureşti!", a declarat Torje (foto: sportpictures.eu) pentru site-ul clubului. 

Agentul Opria a declarat că Torje a renunţat la 300.000 de euro, bani pe care turcii de la Karabukspor ar fi trebuit să-i achite - era salariul lui până la vară, când îi expira angajamentul cu aceştia. ”A renunţat la toţi banii până la vară, ca să vină la Dinamo. Vă daţi seama... 300.000 de euro. Nu îl interesau banii, ci să joace, să nu piardă echipa naţională", a mai spus impresarul lui Torje. În această perioadă, el va lua la Dinamo 10.000 de euro pe lună. Din vară va redeveni fotbalistul lui Akhmat Grozny pentru încă un an.

Cifrele lui Gabi Torje:

137 partide și 20 de goluri în Liga 1 (108/17), Cupa României (11/1) și Europa League (18/2).

4 goluri în 18 meciuri pentru Karabukspor (campionat și Cupa Turciei).

58 de selecții la echipa națională. A marcat 12 goluri și a făcut parte din lotul de la Euro 2016.

10 echipe la care a jucat până acum: CFR Timișoara, Poli Timişoara, Dinamo București, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Grozny și Karabukspor.

Pentru fanii lui Dinamo, veștile bune nu s-au terminat odată cu semnătura lui Gabi Torje. Și asta pentru că Antun Palic (foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu) va reveni și el la gruparea din ”Ștefan cel Mare”. Fanatik scrie că negocierile dintre jucătorul croat şi Dinamo au fost cu peripeţii, clubul şi Palic răzgândindu-se pe rând..

Antun Palic a plecat de la Dinamo Bucureşti în vară la Mouscron, în Belgia, dar nu i-a mers deloc bine acolo. A avut și alte oferte, de la alte echipe, dar Palic a ales să se întoarcă la Dinamo, echipă alături de care a cucerit Cupa Ligii. Miriuță a preferat să-l readucă în această iarnă la echipă pe Dan Nistor, în locul lui Palic - care amâna să le dea un răspuns dinamoviștilor. "Nu o să trag niciodată de un jucător. Dacă el a jucat la 3-4 capete, înseamnă că nu şi-a dorit cu adevărat să revină la Dinamo", a spus Miriuţă.

Palic (foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu) a mai fost în discuţie cu Dinamo luna trecută şi totul părea închis definitiv, pentru că părţile nu s-au înţeles. Dinamoviștii i-au oferit un salariu de 7.000 de euro lunar, iar jucătorul vroia 9.000 de euro. Acum, Palic a fost de acord să primească un salariu mai mic până la vară şi să intre imediat în programul de pregătire al echipei lui Miriuță.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi