Topul caselor de pariuri online

Site-ul Pariurix.com vine în ajutorul pariorilor care vor să-şi deschidă un cont de pariuri online însă nu ştiu ce paşi au de urmat sau care sunt agenţiile la care ar trebui să joace.

Un bookmaker este un site unde noi ne putem deschide un cont şi unde putem plasa pariuri prin intermediul internetului. La noi în ţară aceste site-uri sunt cunoscute mai mult sub numele de case de pariuri sau agenţii de pariuri. Indiferent de termenul folosit, toate aceste site-uri reprezintă acelaşi lucru: o firmă sau o companie care oferă clienţilor posibilitatea de a plasa pariuri pe bani reali.

top-agentii-pariuri-online.png

Să nu vă fie teamă să pariaţi online! Pariurile pe internet sunt sigure!

Pentru a deveni o casă de pariuri şi pentru a avea dreptul de a oferi clienţilor posibilitatea de a plasa pariuri sportive o companie trebuie să obţină o serie de licenţe. Acestea se acordă atunci când acel operator poate demonstra că are posibilitatea de a plăti câştigurile clienţilor, că poate oferi metode de plată securizate prin certificate SSL sau că oferă unei autorităţi independente (companie terţă) posibilitatea de a rezolva un litigiu între agenţie şi client. Vă explicăm aceste lucruri deoarece mulţi trăiesc cu impresia că fiind vorba despre un site pe internet există o posibilitate mult mai mare să fim păcăliţi si înşelaţi de către acel operator. Dar datorită acestor licenţe necesare putem să ne jucăm liniştiţi la orice casă de pariuri care este cât de cât cunoscută.

 

Alegeţi doar una din casele de pariuri recomandate de noi!

Pentru un începător poate fi destul de greu să-şi aleagă singur casa de pariuri la care să plaseze pariuri, deoarece n-are de unde să ştie care agenţie oferă servicii mai bune. Bineînţeles că fiecare site de pariuri încearcă să se promoveze singur, susţinând pe pagina proprie că oferă cele mai bune cote, cele mai atractive bonusuri sau cea mai bogată ofertă de pariuri. În realitate lucrurile nu stau chiar aşa, însă o persoană care pariază pentru prima dată n-are de unde să ştie lucrurile acestea.

PariuriX.com vine în ajutorul pariorilor neexperimentaţi. Staff-ul nostru are ani de experienţă în domeniul pariurilor online, testând toate site-urile cunoscute de pariuri. Am putut să ne facem o părere mai bună despre nivelul fiecărei agenţii, iar acum avem posibilitatea să împărţim şi cu voi aceste experienţe.

 

Criterii în funcţie de care trebuie să ne alegem casa de pariuri!

Considerăm că este bine să optaţi doar pentru un site de pariuri care este tradus în limba română. Sunt şi câteva agenţii care n-au site tradus, dar care compensează prin servicii de calitate.

 

Calitatea unei agenţii este dată de următoarele criterii:
  • bonusuri pentru prima depunere, promoţii si oferte
  • serviciu de suport clienţi (preferabil prin live chat în română)
  • ofertă sportivă bogată.
  • cote atractive
  • platformă performantă de pariuri live.
  • transmisii live video.
  • servicii suplimentare precum poker, jocuri de cazino sau bingo.
  • seriozitate şi corectitudine.

Pe baza acestor criterii, PariuriX.com vă prezintă o lista cu agenţiile recomandate şi cu bonusurile pe care le puteţi primi atunci când efectuaţi pentru prima dată o depunere sau, după caz, când plasaţi primul pariu.

 

Top 5 case de pariuri recomandate de PariuriX.com

 

Alte 5 agenții pe care merită să le încerci

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii